31.12.18

Kurkistus kevään ryhmäliikuntakalenteriin

Vuosi vaihtuu ja näin myös Huuman ryhmäliikuntakalenteri. Uusi ryhmäliikuntakalenteri astuu voimaan ensi viikon maanantaina 7.1.2019. Kovin suuria muutoksia emme ole tehneet syksyn kalenteriin mutta muutamia muutoksia on tapahtunut.
Saimme upeita vastauksia syksyn Ryhmäliikuntatutkimuksessa ja tämä tutkimus on myös toiminnut pohjana ryhmäliikuntakalenterin muutoksissa.
Kevään Uutuuksina löydät mm. tunnit mitkä on merkitty K-kirjaimella. Tämä tarkoittaa, että vauvat ovat tervetulleita mukaan tunneille. Pieni vauva ei tarvitse olla syy olla treenaamatta vaan pue treenivaatteet päälle, nappaa kantokoppa/kaukolo mukaan ja tulette yhdessä tunnille/salille.
Toinen uutuus on jo marraskuussa testatut iltapivätunnit ja nämä saavat jatkoa. Nyt löydät tiistaina ja torstaina Kuntopiirin ja Bodypumpin jo klo 15.30.
Myös sykeohjatut tunnit lajeenee ns. lattiatunteihin. Tämä tarkoittaa, että tammikuun puolivälin jälkeen voit seurata sykkeitäsi screeniltä Rasvanpolttospinningin lisäksi myös esim. Bodyattack tai Bodystep-tunnilla.

Koko kevään ryhmäliikuntakalenterin pääset näkemään alla olevasta linkistä ja nettiin se tulee loppuviikosta. Tunnit ovat jo varattavissa varausjärjestelmässä.

Kevät 2019

Hyvää ja liikunnallista Uutta Vuotta!