13.05.19

Kesän 2019 ryhmäliikuntakalenteri

Vihreät puut, lämmittävä aurinko, pitkät valoisat illat, mökkiviikonloput ja kevätjuhlat kielivät siitä, että kesä on kohta täällä. Näin myös Huuman kesän 2019 ryhmäliikuntakalenteri, joka astuu voimaan maanantaina 27.5.19.

Kesään kuuluu myös liikkuminen ulkoilmassa, joten viime kesänä tutuksi tullut B.E.A.S.T. tekee jälleen paluun. Tämän energisen ja hauskan tunnin löydät keskiviikko iltaisin ja torstai aamuisin. Kovaa treenaaville myös tarjolla tiistai aamuisin 45min mittainen Hiki&Polte!!
Lempeämmistä tunneista pitäville tarjolla mm. ihanat Bodybalancet, Asahi-venyttely sekä Yin-joogat. Myös huippusuosittu Vatsa-Selkä-Pakara-tunti löytyy nyt kahdesti viikossa, joten korsetti pysyy koko kesäkauden kunnossa.

Kesän muut ryhmäliikuntatunnit näet alla olevasta linkistä ja tunnit putkahtelevat varausjärjestelmään tämän viikon aikana.

Kesälukkari 2019 kuva

Ps! Muistathan varata itsellesi aina paikan tunnille, jotta vältytään tuntien turhilta peruuntumisilta. Erityisen tärkeää kesällä!! Varauksien minimimäärä aamutunneilla pitää olla 3 ja iltatunneilla 5, jotta tunti pidetään.

Mukavaa ja liikunnallista kesää!

Toivoo Huuman poppoo!!