Personal Trainerit

Hei olen Lilli yksi Huuman yksilövalmentajista. Valmentajana pyrin tartuttamaan intohimon kipinän liikumiseen tavoitteesta riippumatta. Napakkaa, tavoitteellista treenaamista hyvällä mielellä ja huumorilla höystettynä – fitness is FUN. On tavoitteesi kuntoutuminen, painonhallinta, uusien haasteiden löytäminen tai arjessa jaksaminen löydämme yhdessä sopivan tien kuljettavaksi kohti unelmien Sinua! Johdonmukaisella harjoittelulla saadaan tuloksia.

Lilli Länsimies
Valmennuspalveluiden koordinaattori

etunimi.sukunimi@clubhuuma.fi
p. +358440488662

Hei, olen Taru ja yksi Huuman yksilövalmentajista. Minun juttuni on löytää sinulle oikea tapa liikkua, syödä ja voida hyvin. Elämäntavat kuntoon ja olo pirteäksi! Olen kouluttanut itseäni antaakseni sinulle tietoja ja taitoja toteutukseen. Ravintovalmentaja, PT, Hyvinvointivalmentaja ja Fibaco valmentaja samassa paketissa, palveluksessasi. Katsotaan yhdessä, mitä sinä tarvitset.

Taru Hostila
p. +358456080403
etunimi.sukunimi@fibacogroup.com

Hei, olen Laura. Fysioterapeutti ja yksilövalmentaja. Työkseni autan ihmisiä pysymään kunnossa. Jos sinulla on vaivaa niskassa, selässä, olkapäässä.. ota yhteyttä, niin katsotaan miten sopivilla liikkeillä saadaan apua asiaan. Omasta kunnosta kannattaa huolehtia jo etukäteen, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä. Huumalla minut löydät kuntosalin lisäksi myös ryhmäliikunnan puolelta.

Laura Pulkkinen
yksilövalmentaja ryhmäliikunnanohjaaja, fysioterapeutti

etunimi.sukunimi@fibacogroup.com
p. +358447092828

Heippa! Olen Sonja ja toimin Huumalla yksilövalmentajana. Golfia olen pelannut pienestä tytöstä lähtien ja kilpaillut sillä saralla juniorivuosina. Tällä hetkellä omiin harrastuksiini kuuluu kuntosali, juoksu ja golf. Liikkumisen pitää mielestäni olla hauskaa ja hikistä! Trainerina olen vaativa. Kun asiakas onnistuu, onnistun minäkin.

Sonja Laitinen
yksilövalmentaja

etunimi.sukunimi@clubhuuma.fi
p. +358440488641

Hei! Olen Jenni ja toimin Fibacon yksilövalmentajana Huumalla Kotkassa ja Power Gymillä Haminassa. Olen valmis auttamaan sinua, oli tavoitteesi mikä tahansa. Valmentajana olen monipuolinen ja innostava, unohtamatta motivoivaa sekä henkilökohtaista valmennusta. Paneudun aina kokonaisvaltaisesti asiakkaan hyvinvoinnin edistämiseen. Olen koulutukseltani myös sosionomi sekä liikunnanohjaaja, joten minulla on kyky ymmärtää sekä yhdistää arjen erilaiset haasteet luontevasti osaksi sinun tavoitteitasi. Luodaan yhdessä kokonaisuus, jolla saadaan uudet elämäntavat pysyväksi osaksi elämääsi.

Valitse minut valmentajaksesi, niin saat ammattitaitoista ja juuri sinulle räätälöityä ohjausta huumorilla höystettynä. Valmennuksen lähtökohtana ovat aina sinun asettamat tavoitteet ja toiveet, joita lähdemme yhdessä askel askeleelta tavoittelemaan. Valmennuksessa keskitymme liikkeiden oikeaoppiseen suoritustekniikkaan ja voit uskoa, että tekemäni valinnat ovat aina perusteltuja. Ota yhteyttä niin lähdetään rakentamaan sinulle sopiva valmennuskokonaisuus!

Jenni Kokkonen
yksilövalmentaja

etunimi.sukunimi@fibacogroup.com
p. +358505629095

Olen Mira, työskententelen Huumassa Personal Trainerina, palveluassistenttina ja ryhmäliikunnan ohjaajana. Ohjaan jumppien ja yksilöasiakkaiden lisäksi myös pienryhmiä.

Liikunnanilo on olennainen osa hyvinvoinnin kokonaisuutta ja varsinkin sitä fiilistä haluan jakaa eteenpäin, jotta liikunta jäisi jokaiselle asiakkaalleni pysyväksi elämäntavaksi. Pystyn antamaan paljon, jos haluat korjata niska-hartia-selkä seudun vaivoja, muokata vartaloasi tai haastaa itseäsi tasapainottavalla toiminnallisella treenillä. Jokainen treeni rakentuu juuri Sinun toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja nautitaan yhdessä liikkumisesta!

Mira Rantavuo
yksilövalmentaja

etunimi.sukunimi@clubhuuma.fi
p. +358447097089

Moi! Olen Anssi ja osa minut tunteekin "tanssianssina"! Oman urheilu-uran loin kilpatanssin puolella, joka kestikin 22 vuotta. Saavutuksina tanssin parissa löytyy useita SM -mitaleita sekä lähes koko uran kestänyt maajoukkue-edustus.

Tanssiuran jälkeen kouluttauduin PT:ksi, jotta voin auttaa muita omien tavoitteiden saavuttamisessa. Ideologiani on, että jos tehdään, niin tehdään kunnolla. Valmennusotteeni on tiukka, mutta huumorilla höystetty.

PT töiden ohella opetan yhä tanssia, sekä toimin Zumba -ohjaajien kouluttajana (Zumba® Jammer). Kierrän myös paljon ympäriinsä pitämässä erilaisia tapahtumia.Anssi Heikkilä
yksilövalmentaja

etunimi.sukunimi@clubhuuma.fi

Olen Riikka yksi Huuman yksilövalmentajista. Ammatiltani olen liikuntaneuvoja / personal trainer. Olen toiminut personal trainerina monipuolisesti 7 vuotta, sekä urheilijoiden että kuntoliikkujien parissa. Lajitaustani on jalkapallo, tennis sekä viimeiset 6 vuotta kilpafitnessurheilu. Valmentajana olen omistautunut työhöni ja tärkein asia minulle on ohjata asiakas aina tavoitteeseensa. Vahvuusalueeni on erityisesti painonpudotuksessa, kehonmuokkauksessa sekä fysiikkavalmennuksessa. Motivoin, opetan ja haastan tosissani, pientä huulen heittoa unohtamatta. Yhdessä saavutamme tavoitteesi!


Riikka Kesseli
yksilövalmentaja

etunimi.sukunimi@clubhuuma.fi