21.08.19

Syksyn 2019 pienryhmät

 

Pienryhmäharjoittelussa yhdistät henkilökohtiasen valmennuksen ja ryhmän tuen. Kanssa treenaajien into kannustaa ja pääset nauttimaan valmennuksesta hyvässä porukassa. Ryhmässä voit ylittää rajoja ja samaistua muiden ihmisten kanssa, jotka ovat samassa tilanteessa kuin sinä. Pienryhmässä saat yksilöharjoittelun tehokkuuden ja ryhmässä treenaamisen ilon! Tutustu pienryhmävalikoimaamme ja aloita kuntoilu ryhmässä. Voi ilmoittautua mukaan tästä, kerro lisätiedot kenttään mikä ryhmä sinua kiinnostaa.

 

 

 

Kenelle? Sinulle, mies, joka haluat varmistaa, että treenaat oikein ja oikealla tekniikalla. Haluat saada kannustavan ilmapiirin ja ryhmän tuen sekä virikkeitä omaan treeniisi. Viikoittain vaihtelevat harjoitukset tuovat piristystä syksyyn ja antavat intoa treeniin. Miesten vuoro päättyy yhteiseen saunailtaan. Hinta 169€. Kesto 2 kuutautta, 8 kertaa.

Milloin? Lauantaisin klo 11.10, alkaen 21.9.2019.

 

 

 

Kenelle? Sinulle, joka kaipaat helpotusta niska-hartiaseudun vaivoihin ja selkäkipuun. Haluat huolehtia kehostasi, oppia oikeita suoritustekniikoita sekä avata kireyksiä. Harjoittelulla parannat ryhtiäsi ja vahvistat keskivartaloasi sekä kehität kehonhallintaa. Lääkkeiden sijaan haluat löytää ratkaisun kehosi hyvinvointiin liikunnasta. Lisäksi saat kotiharjoittelua varten ohjeet.  Hinta 169€. Kesto 2 kuukautta, 8 kertaa.

Milloin? Maanantaisin klo 19.10, alkaen 16.9.2019.

 

 

Kenelle? Sinulle, joka haluat haastaa kehoasi ja treenata mukavuusalueen ulkopuolella. Sinua motivoi se mihin kehosi pystyy. Haluat oppia kuinka liikkeet tehdään oikein ja lisätä treeniisi tehokkuutta sekä haastamaan kehosi rajoja kuten kehittää väsymyksensietokykyäsi. Jakson alussa hapenottokykymittaus yksilöllisesti. Hinta 169€. Kesto 2 kuukautta, 8 kertaa.

Milloin? Maanantaisin klo 18.10, alkaen 16.9.2019.

 

 

Kenelle? Sinulle, joka saat nauttia eläkepäivistä ja haluat vahvistaa lihaksia ja luustoasi. Haluat jaksaa arjessa paremmin ja pysyä toimintakykyisenä. Haluat ehkä helpotusta tuki- ja liikuntaelinvaivoihin tai lääkkeiden sijaan haluat löytää ratkaisun kehon hyvinvointiin liikunnasta. Jakson aikana harjoitusmahdollisuuksia tarjotaan 9, joista kahdeksaan on mahdollista osallistua. Hinta 154€. Kesto 2 kuukautta, 8 kertaa.

Milloin? Perjantaisin klo 9.40, alkaen 20.9.2019.

 

 

Kenelle? Sinulle, joka haluat pudottaa painoa ja treenata ryhmässä, jossa on kannustava ja hyvä ilmapiiri. Haluat varmistaa, että treenaat oikein muokataksesi kehosi rasvalihastasapainoa. Tiedät ehkä jo kuinka pitäisi syödä ja olet kokeillut erilaisia laihdutusmenetelmiä, mutta valmentajan apu ja tuki ei olisi pahitteeksi, jotta muutoksesta tulisi elämäntapa. Jakson alussa ja lopussa InBody-kehonkoostumusmittaukset. Hinta 169€. Kesto 2 kuukautta, 8 kertaa.

Milloin? Tiistaisin klo 18.00, alkaen 17.9.2019.

Ilmoittautua voit mukaan tästä! Kerro lisätiedot kommenttikentässä mikä ryhmistä sopisi sinulle parhaiten. 

Lisätietoja voit tiedustella lilli.lansimies@clubhuuma.fi