LASTEN HUUMA

Terveelliset elämäntavat, liikunta ja oikeanlainen ravinto. Tähän päälle mahdollisesti pienet lapset, työ, muut harrastukset, lapsen harrastukset, sosiaalinen elämä (mitä se on?), kotiaskareet, piha, omat vanhemmat tai muut sukulaiset jne…lista on loputon. Sitä kutsutaan elämäksi.
Hyvinvointikeskus Huuma pyrkii auttamaan sinua arjen suunnittelussa, innostamaan sinua kattavalla ryhmäliikuntavalikoimallaan sekä viihtyisällä kuntosalilla ja tarjoamaan sinulle hengähdyshetkiä elämän kiireiseen virtaan. Äitiys- ja perhevapaan ajaksi tarjoamme  jäsenyydet opiskelijahintaan.  Lasten jumpat ovat aina käytettävissä myös kertamaksulla.

LAPSIPARKKI
Suosittu maksuton jäsenetumme lapsiparkki tarjoaa noin kaksivuotiaasta lapsesta ylöspäin turvallista ja valvottua lasta viihdyttävää tekemistä vanhemman treenien ajaksi. Keskuksen ulkopuoliset pääsevät käyttämään lapsiparkkiamme 5€:n kertamaksulla per lapsi. Lapsiparkin vastaavana toimii aina ystävällinen ja ihana Henna Vättö. Tiimiin kuuluvat myös lapsirakkaat ja iloiset: Bianca, Meri, Oona, Milla, Viivi ja Sohvi. Useat ystävyyssuhteet on solmittu lapsiparkissa kävijöiden kesken, sekä myös siellä aikuisten ryhmäliikuntatunneilla. Mikäs sen mukavampaa nauttia vaikkapa aamupuuro Cafe Huumassa treenin jälkeen yhdessä, kun lapsilla ja aikuisila on seuraa.
Lapsiparkki palvelee Sinua:
Ma 16.45-20.15
Ti  17.00-20.15
Ke 17.00-20.15
To 16.20-20.15
Pe 8.15-11 & 16.40-19.15

VAUVAJUMPPA

Vauvajumppa on perheen pienimmille (3kk:sta ylöspäin) tarkoitettua iloista yhdessäoloa äidin, isän, mummon tai vaikka kummin kanssa liikkuen. Tunnilla yhdistyvät aikuisen liikunta ja vauvan mukanaolo. Lapsi nauttii musiikin tahdeista ja läheisyydestä. Tunti antaa virikkeitä kehittyvälle lapselle ja vahvistaa aikuisen lihaksia vauvan painoa apuna käyttäen. Tunneilla keskitytään erityisesti synnyttäneiden äitien tärkeimpiin lihasryhmiin. Tiistaisin Piccolossa Vauvajumppa 3kk-1-vuotiaille  klo 9:45-10:30. 

TAAPEROJUMPPA

Pienemmät lapset nauttivat liikkumisesta yhdessä vanhemman tai isovanhemman kanssa Taaperojumpassa joka on suunnattu 1-3-vuotiaille lapsille. Taaperot saavat myös maksutta nauttia jäsenetuamme maksutonta aamupuuroa massun täyteen. Kahvilastamme löytyy myös syöttötuolit, mikro ruoan lämmitykseen sekä tuoreita hedelmiä ja juotavaa pikkunälkään.  Vauvajumppaan ja Taaperojumppaan pääsee aina myös ilman jäsenyyttä kertamaksulla 5€ kerta.

HUUMA-JUMPPA 3-6-VUOTIAILLE 

Syksyn lukujärjestykseen toimme myös vaihtoehdon 3-6 -vuotiaan liikunnalliseen harrastukseen! Sunnuntaisin klo 17-17:45 Piccolossa Huuman hurmaava Maria Vuorela liikuttaa lapsia motoriikkaa ja kehonhallintaa kehittävällä iloisella liikunnalla. Vanhempi voi samaan aikaan treenata kuntosalilla, spinningissä tai vaikka vain käydä hoitamassa muita asioitaan Huuman ulkopuolella. Aikuinen jäsen voi varata lapselle paikan Huuma-jumpasta varausjärjestelmän kautta omalla nimellään. Huuma-jumppa on avoin myös keskuksen ulkopuolisille hintaan 5€ kerta. Tällöin varaus kannattaa tehdä soittamalla 045-125 3277 numeroon.

HUUMA JUNIOR 

Isommat lapset (noin 10-12v.) pääsevät kertamaksulla mukaan tietyille ryhmäliikuntatunneille (lukujärjestyksessä merkintä L ). Ensimmäinen kerta on lapselle maksuton, jatkossa 5€/kerta tai 10-12- vuotiaalle 10xkortti 45€.  HuumaJunior-kortilla 12-15-vuotiaat liikkuvat edullisesti aikuisen mukana Huumalla hintaan 40€/4vkoa.

Huuma toivottaa kaikki lapset ja lapsenmieliset mukaan liikkumaan!

Tämän lisäksi Huumalla on mahdollisuus viettää Sporttisynttäreitä Luxor-tiloissa. Synttäreihin on yhdistettävissä ohjattua sporttista toimintaa. Meiltä löytyy myös iso ulkoporeamme ja reilunkokoinen saunaosasto. Kysy Luxor-palveluistamme Heidiltä nrosta: 045-125 3277

Tarkistathan erikseen poikkeukselliset erikoisajat alla olevasta linkistä:

https://www.clubhuuma.fi/uncategorized/poikkeuksia-aukioloajoissa/

*HUOM. 1.5.2017 alkaen perimme ei-jäseniltä 5 euron kertamaksun Lapsiparkin käytöstä. Huuman jäsenille parkin käyttö pysyy edelleen ilmaisena jäsenetuna.

Lasten ja nuorten liikuntaan Huumalla pystyt tutustumaan täältä.