MIELENHUUMAA – motivaatiota ja mentaalivalmennusta

Valmennus sopii kaikille, jotka etsivät treenikipinää, selkeää suuntaa, motivaatiota ja innostumisen tunnetta. Valmennus koostuu eri osa-alueista ja rakentuu aina asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Pyrimme selkeyttämään voimavarat, tavoitteen sekä työkalut tavoitteeseen pääsylle. Tuemme ja kannustamme matkallasi!

Esimerkkivalmennuksia yrityksille/yhdistyksille:

Arjen voimavarat-työpaja Oman elämän voimavarojen ja energiasyöppöjen kartoitus yksityisesti ryhmässä. Valmennus auttaa löytämään oman arjen vahvuudet ja heikkoudet, suunnan ja mahdollisen muutoksen tarpeen, sekä työkaluja tavoitteen saavuttamiseksi.

Pysyvään painonhallintaan-työpaja Tämä on sinulle joka olet kokeillut kaalisoppakuurit ja ihmepillerit, mutta edelleen olet ikuinen laihduttaja. Sinulle joka kaipaat onnistumisia ja motivaatiota. Ei pilvilinnojen rakentelua, vaan kylmää faktaa ja konkreettiset työkalut omaan arkeen. Lempeyttä unohtamatta!

Ohjattu syvärentoutus Väsyneelle ja uupuneelle.  Myös  sinulle, jolla ei kertakaikkiaan ole aikaa pysähtyä. Nyt on sen aika.  Nyt on aika vain olla, hengittää ja rauhoittua. Ohjattu syvärentoutus vie sinut  hengityksen kautta rentoutumaan unen ja mielikuvien rajamaille. Sinulta ei vaadita mitään, saat vain olla ja levätä hämärässä.

Kysy lisää valmennuksista yksilöille ja yrityksille:  Mental Trainer Marianne Laukkanen 044-774 9900 tai marianne.laukkanen@clubhuuma.fi