Tuntuuko sinusta, että motivaatiosi on hukassa? Arki painaa päälle ja latistaa alleen? Oletko vailla energiaa tai suuntaa?

MielenHuumaa on mentaali- ja motivointivalmennus yksilöille ja yhteisöille. Valmennus soveltuu kaikille jotka kaipaavat uutta tai selkeää suuntaa, tavoitteita ja työkaluja päästä niihin, motivaatiota tai innostusta. Teemme valmennuksia myös yritysryhmille ja työyhteisöille räätälöityinä.

Valmennus koostuu eri osa-alueista ja rakentuu aina asiakkaan näköiseksi. Valmennuksessa pyrimme selkeyttämään asiakkaan tavoitetta, konkretisoimaan hänen voimavarojaan, kannustamaan, auttamaan häntä oivaltamaan esimerkiksi arjen valintojen merkitystä tavoitteeseen pääsyssä, avaamaan tunnelukkoja ja itsereflektoimaan.

”Tällä hetkellä motivaatio- ja mentaalivalmennuksissa ajankohtaisina asioina asiakkaiden puolelta koetaan mm. painonhallinta ja motivaation ylläpito, elämän suorituskeskeisyys ja siitä koituneet ongelmat ja väsymys, energian- ja ajanpuute, saamattomuus ja päämäärättömyys, työorganisaation sisäiset ongelmat, suuret muutokset tai huono ilmapiiri”- kertoo MentalTrainer Marianne Laukkanen

Valmennuksen peruspakettiin kuuluu 3 tapaamista, kotitehtäviä ja muutospäiväkirja.
Peruspaketin hinta on 180€, Huuman jäsenille 170€. Valmennustunnin voi ostaa myös yksittäin hintaan 69€, Huuman jäsenille 59€.
Yrityksille räätälöimme aina ryhmäkoon ja sisällön mukaisen paketin.

Seuraavat maksuttomat ryhmätyöpajat:

Pysyvään painonhallintaan työpaja 29.3.2018 klo 17:30-18:30 varaa paikkasi: 045-125 3277 tai varausjärjestelmästä

Olethan yhteydessä jos haluat kuulla lisää tai varata itsellesi motivaatiovalmennuksen:

Nimi

Puhelin (pakollinen)

Sähköposti

Viesti

KOTKA:
Heidi Hamström 044-721 0281 heidi.hamstrom@clubhuuma.fi

Marianne Laukkanen 044-774 9900 marianne.laukkanen@clubhuuma.fi

HAMINA:
Sanna Starck 045-320 3554 sanna.starck@clubhuuma.fi

Instagram:MielenHuumaa