8.09.20

X°Cryo huippukylmähoito

Kyseessä on Suomessa kehitetty paikallinen X°Cryo-huippukylmähoitolaite, jolla voidaan turvallisesti ja tehokkaasti hoitaa lähes mitä tahansa kehon aluetta. Cryo on luonnollinen vaihtoehto kivun hoitoon kipulääkkeiden ja kortisonin sijaan.  Lue lisää X°Cryo:n kotisivuilta.

Mihin cryo-hoito auttaa?

Kipuihin ja kolotuksiin. Esimerkiksi selkäkivut, polvikivut, kantapääkivut, migreeni, stressipurennan aiheuttama päänsärky, nivelkivut ja monet muut säryt, sekä krooniset että akuutit, helpottavat hoidolla.

Lihasten palautumiseen. Hoito nopeuttaa lihasten palautumista. Se sopii esimerkiksi nyrjähdysten, venähdysten ja muiden tyypillisten liikuntavammojen hoitoon.

Paikallisiin tulehduksiin ja ihosairauksiin. Laitteella voidaan hoitaa myös paikallisia tulehduksia ja sienipohjaisia oireita, aknea sekä muita ihosairauksia.

X°Cryo hoitohinnasto:

Ensimmäinen tutustumiskerta maksutta, varaa aika: toimisto@clubhuuma.fi tai 045-125 3277

  • Kertakäynti 15€
  • 10xkortti 99,90€
  • 5xkortti 59,90€
  • Oheispalveluna (esim. hieronnan yhteydessä 6€).

HANKI SARJAKORTTISI TÄÄLTÄ

Kauneudenhoito

Kauneudenhoidossa kylmän vaikutukseen perustuvia hoitomenetelmiä on käytetty jo vuosia. Kylmällä on tunnettu ja tehokas vaikutus ihon kimmoisuuden ylläpitämisessä. Erityisesti kasvojen ja kaulan alueelle tarkoitetun ikääntymistä hidastavat ja ihoa kiinteyttävät hoidot stimuloivat ihosolujen uudistumista, lymfakiertoa, ihon verenkiertoa sekä kollageenin ja elastaanin tuotantoa ihon syvemmissä kerroksissa. Hoidon tuloksena on nuorekkaampi, pehmeämpi ja kiinteämpi iho.