18.08.20

TUTUSTUMISVIIKKO

Tervetuloa tutustumaan maksutta Hyvinvointikeskus Huumaan 24.-27.8. Monipuolinen ryhmäliikuntamme tarjoaa sekä keholle että mielelle liikuntaelämyksiä ammattitaitoisten ja kannustavien ohjaajien kanssa! Voit treenata maksutta myös laajennetulla kuntosalillamme.

Meillä voit treenata ulkona, sisällä tai jopa omassa kodissasi ONLINE treeniemme avulla. Osallistujamäärä tunneillemme on rajoitettu, jotta turvavälit säilyvät ja kaikki käytettävät välineet puhdistetaan ennen ja jälkeen tunnin!

X°CRYO HUIPPUKYLMÄHOIDOT ALKAVAT KOTKAN HUUMALLA

Kylmähoidon hyödyntäminen kivunlievityksessä ja rasitusvammoissa on varsin tunnettu ja tutkittu hoitomuoto. Huippukylmähoito on erityisen suosittua ammattiurheilijoiden lihashuollossa. X°Cryon paikallinen kylmähoitolaite mahdollistaa kylmähoidon hyödyt kuntourheilijallekin edullisesti. Kylmähoito kivunhoidossa on mahdollista verenkierron lisääntymisen sekä tulehdustilaa laskevien vaikutusten ansiosta. Paikallistettu hoito nopeuttaa kehon omaa kykyä laskea tulehdustilaa sekä poistaa nestettä hoidetulta alueelta. X°Cryon paikallinen huippukylmälaite on erittäin tehokas esimerkiksi polven tai olkapään kivun hoitoon. Kasvojen alueen kivun kylmähoito on puolestaan tehokas keino migreenin ja päänsäryn hoidossa.

Tule maksutta kokeilemaan hoitoa Huumalla, Cryon oma esittelijä paikalla TIISTAINA KLO 17 ALKAEN JA KESKIVIIKKONA KLO 10-12.

INBODY-KEHONKOOSTUMUSMITTAUKSET

Teemme Huumalla tutustumisviikon ajan Inbody-kehonkoostumusmittauksia JOKA PÄIVÄ NONSTOP klo 8-11 ja muina aikoina sovittaessa. Jäsenillemme mittauksen ja analysoinnin hinta 10€ ja muille 15€ (norm. 35€).

SYKSYN RYHMÄLIIKUNNAT 24.8. ALKAEN

Pääset kokeilemaan maksutta tuntejamme. Syksyn uutuuksina mm. BEBA30, Iltatreeni sekä Pilates. Kysy lisätietoja ja varaa paikkasi tunnille puhelimitse (jos et ole jäsen). Puh: 045 1253277 tai sähköpostitse toimisto@clubhuuma.fi

LIITY ASIAKKAAKSI TUTUSTUMISVIIKOLLA

Liittyessäsi Huumalle jäseneksi tutustumisviikolla, saat maksuttoman STARTTIVALMENNUKSEN (45min) jolla pääset heti kiinni treenin makuun. Valmennus räätälöidään sinun tavoitteesi mukaisesti, esimerkiksi motivaatiovalmennuksena, saliohjauksena tai vaikkapa ravintoneuvontana. Meillä ei tarvitse pelätä sitoutumista, sillä jäsenyyksissämme on aina 1kk irtisanomisaika ja teemme joustavia tauotuksia sinun tarpeidesi mukaan. Kysy lisää jäsenyyksistä: Asiakkuuspäällikkö Marianne Laukkanen 044-774 9900 tai marianne.laukkanen@clubhuuma.fi

Mikäli olet jo Huuman jäsen, muistathan SUOSITTELIJAETUSI? Kun tuot meille ystäväsi liittymään, saat omasta jäsenmaksustasi pois 10€/ 4vkoa niin kauan, kuin ystäväsi pysyy Huumassa!

Vastaanottomme palvelee sinua
Ma – To klo 8.00-12.00 & 15.00-19.30
Pe klo 8.00-12.00

TORSTAINA KLO 9-12 HUUMALLA:
Intialainen päähieronta 15min 7€
Ota hetki itsellesi ja rentoudu! Huuman tutustumisviikolla on mahdollisuus tutustua myös intialaiseen päähierontaan.
Intialainen päähieronta on erittäin rentouttava hoitomuoto jossa käsitellään pään lisäksi myös niska-hartiaseutua ja olkavarsia.

Ajan voit varata vastaanotosta tai laittamalla viestiä numeroon 0440488620 tai sähköpostitse huumahieronta@gmail.com