8.08.19

Syksyn uusi ryhmäliikuntakalenteri

Kauan odotettu Syksyn 2019 uusi Ryhmäliikuntakalenteri!

Syksy tarjoaa sekä uutta että tuttuja ryhmäliikuntalajeja. Löydät omien lempilajien lisäksi   uutuuksina mm. Pilates Healthin, Hiitspinningin sekä Latin Feverin!

PilatesHealth on pilatesharjoittelua, jossa yhdistetään Joseph Pilateksen (1880-1967) luoma kehonhallintamenetelmä terveysliikunnan nykytietämykseen, sekä uusimpaan tutkimustietoon tuki- ja liikuntaelin harjoittelusta.
PilatesHeath tunnin tavoitteena on edistää kehonhallinnan kautta hyvinvointia ja mielen tasapainoa. PilatesHealth tunnit sopivat kaikille ikään ja taustaan katsomatta. Tunnin pohjana ovat Joseph Pilateksen kuusi perusperiaatetta: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. Tunnit kehittävät voimaa ja liikkuvuutta sekä antavat hyvää oloa.

Hiitspinning tarjoaa intensiivistä intervalliharjoittelua spinningpyörän päällä tehtynä. Hiitspinning on nopea ja tehokas 30minuutin treeni. HIIT-treeni uskotaan polttavan kehosta rasvaa jopa hieman tehokkaammin kuin pitkäkestoinen kestävyysharjoittelu. Se vaikuttaa erityisen tehokkaasti terveydelle haitalliseen sisäelinrasvaan. Hyppää pyörän selkään ja karista kesäkilot pois!

Latin Fever tarjoaa tanssijalkaa vipattaville kuumia rytmejä ja helppoja koreografioita. Mukaansatempaava musiikki saa sinun lanteesi keinumaan, hien virtaamaan ja hymyn huulille. Aikaisempaa tanssitaustaa et tarvitse.

 

 

 

Mahtavaa ja jumpparikasta syksyä