6.11.19

Instagram-kilpailun ehdot

Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla julkaisuun. Kuvan jakaminen ei välttämätöntä. Näin tekemällä kilpailija hyväksyy myös nämä kilpailuehdot.

Kilpailu järjestetään 5.-13.11.2019 Instagramissa. Kilpailun järjestää Hyvinvointikeskus Huuma. Instagram ei järjestä tai ylläpidä kilpailua. Kilpailuun voi osallistua vain 15 vuotta täyttäneet. Kilpailuun osallistujien kesken arvotaan  palkinnon voittaja kilpailun päätyttyä. Palkinto on puolen vuoden valmennus, joka sisältää tunnin treenin Hyvinvointikeskus Huumalla kerran kuussa personal trainerin ohjaamana. Palkintoa ei voida muuttaa rahaksi, mutta sen voi luovuttaa eteenpäin.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramissa yksityisviestillä. Palkinnon lunastaakseen voittajan tulee vastata yksityisviestiin seitsemän vuorokauden kuluessa. Mikäli voittaja ei vastaa sen ajan kuluessa pidätämme oikeuden arpoa toinen voittaja.

Osallistujien tulee kunnioittaa Instagramin yleisiä ehtoja. Hyvinvointikeskus Huuma pidättää oikeuden poistaa kommentin kilpailusta ilman erillistä ilmoitusta, jos kommentin katsotaan olevan asiaton tai sopimaton.

Voittaja vastaa itse muista palkinnon lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kuluista, kuten matkakuluista. Kilpailun palkinnon voittajan tulee huomioida, että palkinnon toteutukseen liittyy fyysinen urheilusuoritus ja voittaja on itse vastuussa siitä, että hän on terveydentilaltaan kykenevä suorittamaan palkinnon.

Kilpailun järjestää ja siitä on vastuussa Hyvinvointikeskus Huuma. Jos sinulla on kysymyksiä tai huomioita kilpailuun liittyen, ota meihin yhteyttä toimisto@clubhuuma.fi