5.06.20

HUUMAN ULKOTREENIVIIKKO 8.-12.6.

Tuleva viikko polkaisee ulkotreenit oikein todenteolla käyntiin! Luvassa maanantaista perjantaihin kaksi tuntia päivässä ohjattuja treenejä. Tuntitarjonnasta löydät tutun B.E.A.S.T.-treenin ja tämän lisäksi hieman lempeämmän Konttitreenin sekä riskiryhmäläisiin kuuluville ja/tai ikäihmisille suunnatun 65+-tunnin. Eikä tässä vielä kaikki, vaan tiistaina 9.6 sekä 16.6. tarjolla ihanassa jokimaisemassa Puistojoogaa Karhulan Jokipuistossa.

Konttitreeni on lihasvoinaa ja -kestävyyttä kehittävä tunti, jossa hyödynnetään monipuolisesti eri välineitä. Tunti sopii ihan kaikille ja kaiken kuntoisille.

65+ treeni on monipuolinen lihaskuntoa ja liikkuvuutta parantava tunti. Tunti on suunnattu erityisesti riskiryhmään kuuluvat ja ikäihmisille mutta ei tietenkään poissulje muiden osallistumista jos tilaa on.

B.E.A.S.T.– Burn, Endurance, Attitude, Strength, Teamwork. Tunti koostuu 15min lämmittelystä jossa käydään läpi liikkeet ja eteneminen. Itse treeniosuus on n. 30min. Tunti on monipuolinen, haastava ja soveltuu erityisesti niille, jotka kaipaavat potkua treeniin ja pientä piiskaa.

Tunnit ovat avoinna kaikille ja varattavissa varausjärjestelmässä!

PS! Myös kaikki sisäryhmäliikuntatunnit ovat avoinna kaikille ma-pe!

Nähdään pihalla!