31.10.19

Vuosia nuoremmaksi! -valmennus

Haemme 30 henkilöä mukaan nuortumaan Huumalle – parhaiden tulosten kesken arvomme 400€ matkalahjakortin! 

Hae mukaan 6.11. mennessä pienryhmävalmennukseen, jossa tavoitteena on nuorentaa kehon fysiologista ikää ja parantaa omaa terveyttä. Valmennuksen hinta on 29€ ja edellyttää Huuman asiakkuuden. Mikäli et vielä ole Huuman asiakas ota pian yhteyttä asiakkuuspäällikkö Marianneen joka hoitaa asian kanssasi kuntoon! PUH: 044-774 9900 / marianne.laukkanen@clubhuuma.fi

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella ja kerro lisätiedot kenttään mikä ryhmistä sopisi Sinulle parhaiten ja miksi juuri Sinut tulisi valita mukaan ryhmään.

Valmennuksen kesto on 4 viikkoa, joka pitää sisällään yhden ryhmätreenin viikossa valmentajan opastuksella sekä kaksi omatoimiharjoitusta. Omatoimitreenit voit kuitata ryhmäliikunnassa tai vaikkapa salilla. Pääset itse rakentamaan omaa treenikokonaisuuttasi valmentajan opastuksella. Ryhmät starttaavat viikolla 46.

Jakson alussa testaamme henkilöiden fysiologisen iän Polar Body Age -kehon ikä mittauksella, jossa mitataan kehon ja elintoimintojen kuntoa. Testi toistetaan jakson lopussa. Mittaustulosten perusteella kaikkien, jotka ovat saaneet tiputettua fysiologista ikäänsä eniten, kesken arvotaan 400€ matkalahjakortti.

Ryhmien harjoitusajat:

Ma 17:30-18:30

Ti 18:30-19:30

Ke 8:30-9:30

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Lisätiedot (miksi haluaisit mukaan ryhmään?)

Olen jo Huuman jäsenEn ole jäsen