2.04.20

COMMUNITY BOND-KISA KÄYNTIIN!

Huuman oman yhteisön Community Bondin Huhtikuun kisa alkaa nyt!
Huhtikuun Community Bond kilpailu! Nyt voit tukea paikallisia pienyrittäjiä voittamalla lahjakortteja itse valitsemaasi kohteeseen.
Jos et vielä ole ladannut Bondia, kannattaa se viimeistään nyt tehdä 😉

Community Bond on Huuman yhteisön uusi suljettu mobiilisovellus, jossa ihmiset voivat keskustella ryhmissä, verkostoitua yhteisten kiinnostusten parissa sekä ansaita wellness-kolikoita. Kaikki tämä tapahtuu Instagram-tyylisessä sosiaalisessa kokemuksessa.

Kolikoita saat esimerkiksi seuraavista aktiviteeteistä: ulkona käveleminen, juokseminen ja kotona treenaaminen tai kokkaaminen. Voit kirjata aktiviteetteja omaksi iloksesi ja seurata kehitystäsi sovelluksen päiväkirjasta tai julkaista kuvan muiden motivoimiseksi. Huhtikuun kisassa kaikki yli 5000 kolikkoa saaneiden kesken arvotaan 3x 100 € lahjakortteja Kotkalaisiin yksityisiin kivijalkaliikkeisiin. Voittajat saavat itse valita mihin lahjakortin haluavat! Näin autetaan samalla paikkakunnan pienyrittäjiä.

5000 kolikkoa saat kerättyä esim. niin että käyt kolme kertaa kävelyllä ja postaat kuvan ja kaksi kertaa joogaat kotona Huuman livestriimauksessa. Lisäksi palkitaan huhtikuussa 10 eniten kolikoita kerännyttä tuotepalkinnoilla kuten joogamatolla, foamrollerilla tai vastaavalla palkinnolla. Ja ei siinä vielä kaikki, arvotaan kaikkien huhtikuussa rekisteröityneiden kesken 10 leffalippua.

Jos et vielä ole yhteisössä mukana, tässä ohjeet siihen:

  1. Lataa Community Bond Appstoresta tai Play Storesta ja valitse Huuma sieltä.
  2. Rekisteröi itsesi sähköpostilla tai Facebook tunnuksilla.(FB on nopeampi – Suosittelen)
  3. Valitse ryhmät jotka kiinnostavat sinua
  4. Osallistu keskusteluihin, ansaitse wellness kolikoita ja voita palkintoja

Tässä vielä video, josta näet miten aktiviteetteja kirjataan ja sovelluksen chattia käytetään: https://youtu.be/8QYZnC5LQk0

Kannustetaan ja pidetään huolta toisistamme 🙂