24.03.20

Asiakastiedote päivitetty 25.3.

Viranomaiset suosittelevat välttämään ryhmäharrastuksia tartunnan leviämisen ehkäisynä ja tämän vuoksi teimme päätöksen lopettaa ohjatut ryhmäliikunta-tunnit Huumalla perjantaina 27.3.20 alkaen. Kuntosalimme palvelee toistaiseksi normaalisti, mutta vastaanottomme on kiinni 27.3. alkaen. Saat meidät kiiretapauksissa kiinni puhelimitse 045-125 3277 TI ja TO klo 12-14 sekä sähköpostitse toimisto@clubhuuma.fi.

Saunat ovat käytettävissä joka päivä klo 8-12 ja klo 16-21.

Seuraamme tiiviisti hallituksen ohjeita ja määräyksiä.

Liikunta, niin sisällä kuin ulkona harrastettuna, on hyvä asia ja sen ylläpitäminen edistää terveyttä. Siksi jatkamme liikunnan harjoittamista tarjoamalla teille verkossa kotitreeniohjelmia ja livestriimaus-tunteja.

Liittymällä Huuman Kotitreenit Facebook-ryhmään, saat päivittäin vaihtuvia treeniohjelmia, treenivinkkejä ja linkkejä live-striimatuille tunneille. Live-tuntien seuraamiseen et tarvitse muuta kuin netin, laitteen (esim.puhelin, tabletti, tietokone) ja tilaa missä hieman liikkua. Jäsenille linkki sähköpostissa.

Jos et ole Facebookissa, saat samat ohjelmat ja linkit sähköpostiisi. Ilmoita tästä Heidille osoitteeseen heidi.hamstrom@clubhuuma.fi niin olet mukana treeniringissä.


Livestriim-tuntien lähetysajat tulevat myös varausjärjestelmään tämän viikon aikana.

Muista hyödyntää myös meidän Virtualspinning-tunteja. Olemme lisänneet automaattisesti alkavia tunteja ja näiden alkamisajat löydät keskiviikkona nettisivuiltamme ja varausjärjestelmästämme. 

CMS ketju johon kuulumme on myös mukana auttamassa ja saimme käyttöömme CMS virtuaalivideoita jaettavaksi teille. Jäsenille linkki sähköpostissa.

Kotiharjoittelusi tueksi voit lainata Huuman välinelainauspörssistä erilaisia treenivälineitä. Välineitä on rajallinen määrä joten kannattaa toimia nopeasti. Ota yhteys Heidiin välinelainauksista: heidi.hamstrom@clubhuuma.fi 

Tarjolla mm. kahvakuulia, Bodypump-välineitä, spinningpyöriä, joogatiiliä, mattoja sekä foam-rullia. Allekirjoittamalla määräaikaisen lainasopimuksen vastaanotossamme saat välineet mukaasi. 

Lisäksi Saimme neuvoteltua Huuman asiakkaille oikeuden käyttää Trib3 konseptin kotivideoita! Trib3 on uudenlainen treenikokemus joka on suunniteltu kehittämään koko kehoasi, haastamaan lihaksiasi tavalla, jota et ole ennen kokenut. Tieteellisesti todistetut nopeat tulokset. TRIB3 HIIT-Jäsenille linkki sähköpostissa.

Les Mills tarjoaa myös yli 100 eri mittaisia ohjelmia, joita pääset veloituksetta hyödyntämään. Jäsenille linkki sähköpostissa.

Sinun tulee painaa ”click for more” pudotusvalikosta, jotta saat erilaiset treenit esille. Ei vaadi kirjautumista, joka on vaihtoehtona sivun ylälaidassa. Ylimmästä linkistä pääsee Les Mills Ondemand kirjautumaa sivustolle, jossa on 14 päivän tarjous – 14 päivää veloituksetta, se vaatii kirjautumisen ja luottokortin liittämisen tiliin.

Nauti hyvästä äänikirjasta!
Nyt saat CMS klubien asiakkaana kokeilla BookBeatia 1 kk maksutta! BookBeat on äänikirjapalvelu, jossa on yli satatuhatta e- ja äänikirjaa. BookBeatista löydät kirjoja kaikkiin makuihin: dekkareita, hyvinvointikirjoja, romaaneja, klassikoita, lastenkirjoja ja paljon muuta! Jäsenille linkki sähköpostissa.
Etu on voimassa kaikille uusille BookBeat-asiakkaille 19.4.2020 asti. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti hintaan 16,90 euroa/kk. Voit lopettaa tilauksen milloin haluat.

Lisäksi on monta muuta etua ja yhteistyösopimusta työn alla teille kiitoksena siitä että edelleen olette meidän asiakkaana huolimatta muutoksista mitä tämä Korona pandemia aiheuttaa. 

PS.Tällä viikolla tulossa tietoa huhtikuun Community Bond kilpailusta jonka avulla voit nyt myös tukea paikallisia pienyrittäjiä voittamalla lahjakortteja itse valitsemaansa kohteeseen. Jos et vielä ole yhteisössä mukana, tässä ohjeet siihen:


1. Lataa Community Bond Appstoresta tai Play Storesta ja valitse Huuma sieltä.
2. Rekisteröi itsesi sähköpostilla tai Facebook tunnuksilla.
3. Valitse ryhmät jotka kiinnostavat sinua
4. Osallistu keskusteluihin, ansaitse wellness kolikoita ja voita palkintoja

Terveisin, Huuman henkilökunta