18.03.20

Asiakastiedote 18.3.2020

Elämme täysin poikkeuksellisia aikoja ja Huumassa tämä tarkoittaa tällä hetkellä seuraavaa:

•       Kuntosalimme pysyvät avoinna klo 05-23 (ml. HuumaGym 24/7), tehostetulla desinfioinnilla.
•       Ryhmäliikunta jatkuu enimmillään 10 henkilön ryhmissä (9+ohjaaja) ryhmäliikuntasaleissa.
•       Henkilökohtaiset valmennukset jatkuvat asiakkaan niin halutessa, mutta siirto on myös mahdollinen.
•       Keskuksen asiakaspalvelua supistetaan
•       Valmennusryhmät jäävät tauolle
•       Lasten jumpat ja lapsiparkki ovat tauolla

Nämä järjestelyt ovat voimassa 13.4.2020 saakka mikäli emme toisin ilmoita. Seuraamme tiiviisti hallituksemme uusia määräyksiä ja pidämme teidät koko ajan ajantasalla muutoksista.

Edellisessä kirjeessä pyysimme teiltä apua. (Edellinen kirje luettavissa täältä https://www.clubhuuma.fi/uutiset/asiakas-tiedote-16-3-2020/) Kuten siinä mainittiin olisi väärin pyytää maksamaan minkäänlaista asiakkuusmaksua, jos ei saisi vastinetta rahoilleen. Siksi olemme laatineet teille seuraavanlaisen pyynnön:

Jokainen asiakkuusmaksu on meille elintärkeä. Mikäli jatkat jäsenyyttäsi nyt ilman taukoa, lupaamme kiitollisena antaa Sinulle 60€ arvoisen palvelusetelin, jonka voit käyttää lisäpalveluihin kuten kahvilatuotteet, valmennuspalvelut, hieronta, solarium, Luxor-tilaussauna yms. 
Voit halutessasi jatkaa asiakkuuttasi myös puoleen hintaan, tällöin kiitämme Sinua 30€:n palvelusetelillä. Palvelusetelit tulevat käytettäväksi 15.4. alkaen.

Koska tiedämme, että epidemia tulee koskettamaan ihan jokaista ja varmasti jokainen joutuu miettimään omaa talouttaan on asiakkuuden jatkaminen täysin vapaaehtoinen vaihtoehto. Voit myös laittaa asiakkuutesi tauolle, jolloin sinulta ei mene mitään tulevia maksuja. Olemme kiitollisia kaikesta tuesta jokatapauksessa.

Mikäli päätät jatkaa kanssamme saat lisäksi kotitreenipaketin. Heidi Hamström, Heidi Leppämäki, Lilli Länsimies ja muut ohjaajat ovat valmistelleet teille ns. koronapaketin. Se pitää sisällään mm. kotitreeniohjeita ja videoita, jumppavideoita ja ulkotreenejä (lain niin salliessa). Lisäksi tarjoamme pääsyn livestream-treeneihin mukaan. Niiden aikataulusta ilmoitamme pikimmiten. Muista myös hyödyntää uusi yhteinen someaplikaatio Bond, jonka avulla voimme kannustaa ja tsempata toisiamme niin Huuman treeneissä kuin kotitreeneissä.

Lisäksi tarjoamme Bookbeat äänikirjanpalvelun kuukaudeksi veloituksetta käyttöösi.

Jos siis olet mukana auttamassa koko asiakkuusmaksusi kanssa, ei Sinun tarvitse tehdä mitään, pääset jatkamaan jäsenyyttäsi ja nauttimaan ”koronapaketista” ja saat sen pian käyttöösi. Jos haluat tukea meitä puolikkaalla asiakkuusmaksulla pyydämme Sinua lähettämään sähköpostia Mariannelle. Kerro viestissäsi oma nimesi sekä merkitse viestiin -50%. Mariannen tavoitat marianne.laukkanen@clubhuuma.fi.Mikäli haluat laittaa asiakkuutesi tauolle lähetä kirjallinen taukohakemus osoitteeseen marianne.laukkanen@clubhuuma.fi, kerro viestissäsi oma nimesi ja merkitse viestiin TAUKO. 

Yhdessä selviämme tästä varmasti!

Hyvinvointikeskus Huuman tulevaisuuden puolesta, yrittäjät Mikko Paavola, Vesa Kaukiainen, Heidi Leppämäki sekä koko henkilökunta