3.12.19

Asiakaskirje joulukuu

Hei arvoisa Huumalainen,

Vuosi 2019 on kohta taputeltu ja katseet onkin jo suunnattu kohti vuotta 2020. Uusi tuleva vuosi tuo mukanaan uudistuksia, joihin olette itse päässeet vaikuttamaan. Kiitos upeista ideoista ja ehdotuksista!

Äänestys

Kaikista teidän ehdotuksista ja ideoista keräsimme 10 eniten toivottua ja listasimme ne toisen kerroksen seinälle julisteeseen. Vielä kerran pääset vaikuttamaan, äänestämällä 3 eniten sinulle mieluisinta treenivälinettä tai palveua. Äänestystarrat saat vastaanotosta ja liima nämä julisteeseen haluamasi treenivälineen tai palvelun kohtaan. Äänestysaikaa on 15. joulukuuta saakka!

Joulusukka

Jokavuotinen Joulusukka alkaa maanantaina 2.12. Huuman tontut ilahduttavat ahkeraa Huumalaista sujauttamalla Joulusukan jonkun treenaajan kenkään. Jos löydät Joulusukan kengästäsi, tuo se vastaanottoon, niin saat valita itsellesi pienen joululahjan. 

Joulun ajan ryhmäliikuntakalenteri

Päivitetty ryhmäliikuntakalenteri astuu voimaan ma 9.12. Suuria muutoksia emme ole tehneet tuntien suhteen, ainoastaan pieniä viilauksia. Ryhmäliikuntakalenterin löydät printattuna vastaanotostamme ja ensi viikon alusta nettisivuiltamme. Muistathan varata paikkasi tunneille hyvissä ajoin ja myös perua, jos et tunnille pääse.

Kevään uusi lukkari alkaa tiistaina 7.1.2020.

Hinnastomme päivittyy

Vuosi 2020 tuo mukanaan myös hinnastoomme pienen muutoksen. 2. helmikuuta 2020 astuu voimaan 0,90€/4vkoa hinnankorotus kaikkiin asiakkuustyypeihin (myös 10x kortteihin).  

Huuma goes Bali

Nyt sinulla on upea mahdollisuus viettää ihanan rentouttava ja uudistava aktiiviloma Balilla 10.-20.2.2020. Matkan hinta 1300€/henk. +lennot. Matkan hintaan sisältyy majoitus upeassa hotellissa (täyshoito), treenejä, joogaa, kuljetukset sekä muita aktiviteettejä (mm. snorklailua, koskenlaskua, vierailuja temppeleissä..) Lisätietoja ja varaukset Heidi Leppämäeltä heidi.leppamaki@gmail.com

Ihanaa ja rauhallista Joulun odotusta!

Toivottaa, Huuman henkilökunta