16.03.20

Asiakas tiedote 16.3.2020

Hallitus antoi tänään suosituksen, jonka mukaan yli 10 henkilön kokoontumiset tulee välttää. Tästä syystä ryhmäliikuntatuntien kapasiteetteja on laskettu entisestään alkaen keskiviikkona 18.3. Kuntosalin puolella ei ole rajoituksia toistaiseksi. Nämä erityisjärjestelyt ovat voimassa 18.3.-13.4.2020. Mikäli ei toisin ilmoiteta. 

Olisimme toivoneet selkeitä ohjeita, jopa käskyjä hallitukselta. Tämän perusteella annetaan kuntosaleilla mahdollisuus jatkaa. Huomenna astuu voimaan valmiuslaki ja tällä hetkellä haluamme odottaa mitä se tulee tarkoittamaan ja toimenpiteet tehdään sitten sen perusteella. Toivomme nyt kärsivällisyyttä ja tiedotamme teitä heti kun tulee uutta tietoa ja mahdollisia uusia määräyksiä.

Haluamme kuitenkin tässä vaiheessa jo kertoa että tämä on yksi pahimmista skenaarioista mitä emme missään nimessä toivoneet, mutta olemme täysin samaa mieltä, että nyt täytyy ottaa kaikki keinot käyttöön jotta epidemia saadaan pysähtymään. Meidän osaltamme se tarkoittaa sitä, että joudumme lomauttamaan jo nyt osan henkilökuntaamme ja jos tulee käsky sulkea koko sali, joudumme lomauttamaan koko henkilökuntamme. Yksityisenä salina meillä ei ole isoja puskureita olemassa, joita voisimme hyödyntää, ja ainoa tulonlähde on tietenkin ollut asiakkuusmaksut. Tasavallan Presidenttiä lainataksemme ”Nyt on erityisen tärkeää tukea heitä, joiden työ on asiakaspalvelu, terveyden huollosta kauppojen henkilökuntaan. Asiakas on kyllä edelleen kuningas, mutta nyt siinä, että kantaa huolta palvelujen jatkuvuudesta ja ottaa sen huomioon asioidessaan.” -Sauli Niinistö

Kiinteät kulut pyörivät joka tapauksessa eikä vakuutusyhtiömme tai valtio korvaa todennäköisesti mitään. Ainoa toivomme tässä tilanteessa olette te, rakkaat asiakkaamme. Osa teistä ovat olleet asiakkaitamme jo lähes 15 vuotta ja osa liittyneet tässä kuussa. Monelle Huumasta on tullut kuin toinen koti ja varmasti kaikilla on mielettömän upeita kokemuksia ja muistoja Huumasta.

Tällä kirjeellä pyydämme teiltä seuraavanlaista apua. Olisi väärin pyytää maksamaan minkäänlaista asiakkuusmaksua, jos ei saisi mitään vastinetta rahoilleen. Siksi olemme laatineet teille vaihtoehtoja tilanteeseen että joutuisimme supistamaan toimintoja tai jopa sulkemaan salin.

Kerromme näistä vaihtoehdoista lisää heti kun saamme hallitukselta selkeämpiä ohjeita. Huomenna treenataan vielä sunnuntaisen tiedotteen mukaisesti. Näistä jo voimaan astuneista ohjeista ryhmäliikuntatuntien suhteen pääset katsomaan varausjärjestelmästämme.

Hyvinvointikeskus Huuma, Mikko Paavola, Vesa Kaukiainen ja Heidi Leppämäki sekä muu henkilökunta