BLOGI-ARKISTO

Koronakiloja kertynyt vyötärölle?? Väsyttää ja motivaatio kateissa?

Vastasitko edellisiin KYLLÄ!! tai muista syistä haluat pudottaa painoa ja saada itsellesi terveellisemmät elämäntavat?

HAE MUKAAN KEVYEMPI MINÄ 2.1 Painonpudotus-ohjelmaan!!

Ohjelma on hauska, helppo ja sopii kaikille jotka haluavat saada terveellisemmät elämäntavat ja päästä ylimäräisistä kiloista eroon.

Ohjelman tärkeimmät pilarit ovat:

 • Ravintovalmennus
 • Motivaatiovalmennus
 • Fyysinen valmennus
 • Ryhmän sekä valmentajan tuki
”Se oli onnenpäivä päästää mukaan ryhmään. Päivääkään en vaihtaisi pois. Olo on ihan taivaallinen”
-Kipa-

Uudet ryhmät alkavat helmikuussa 2021 ja toteutetaan pienryhmissä.
Huom! Myös miehille oma ryhmä!!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset; laura.pulkkinen@clubhuuma.fiJoulukuun 1.-18.12.20 Voittonumerot!

Alla näet kaikki tähän mennessä voittaneet onnennumerot;

2582, 3010, 3081, 2827, 2557, 2546, 2052, 2461, 2895, 2271, 2821, 2916, 2498,
2872, 2268, 2650, 2397, 2994

Onnea kaikille voittaneille!!

Loppuvuoden aukioloajat

Jouluviikon ja loppuvuoden vastaanoton poikkeusaukiolot:

MA 21.12. klo 9-15

TI 22.12. klo 9-18

KE 23.12. 9-12

TO 24.12. KIINNI

PE 25.12. KIINNI

MA 28.12. klo 9-15

TI 29.12. klo 9-18

KE 30.12. klo 9-15

TO 31.12. KIINNI

PE 1.1. KIINNI

Jäsenenä pääset joulupyhistä huolimatta salille aina klo 04-24 avaintägilläsi sivuoveltamme.

Ihanaa Joulun odotusta ja turvallista vuotta 2021!


Asiakastiedote uusista toimintamalleista koronatilanteessa 1.12.2020


”Koko Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän alueella on siirrytty koronavirustilanteessa leviämisvaiheeseen. Tänään koordinaatioryhmä on yhdessä kuntien johtajien kanssa päättänyt useista rajoituksista ja suosituksista niin kuntien omaan toimintaan liittyen kuin yhteisöille, yrityksille ja kansalaisille. Tavoitteena tärkeä muutos epidemian suunnassa – Kymenlaaksossa tulee päästä takaisin perustasolle.”
Kymsoten tiedote 1.12.20  https://korona.kymsote.fi/kymenlaakson-rajoitukset-ja-suositukset-koronavirusepidemian-leviamisen-ehkaisemiseksi/

Haluamme yksityisenä kuntokeskustoimija ottaa turvallisuus- ja hygieniasuositukset hyvin vakavasti ja jakaa yhteisen huolen yleisestä koronavirustilanteesta.
Meillä Huumalla on lisätty ja lisätään edelleen jo nyt hyvin toimineita turvallisuustoimia seuraavilla toimenpiteillä.Nämä lisätoimenpiteet ovat tulossa voimaan kolmen viikon ajaksi 2.12.2020 alkaen (Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräykset ajalle 1. – 20.12.2020).

RYHMÄLIIKUNTA• Ryhmäliikuntatiloissa tuntien osallistujamäärät ovat 9+1. (Emme kuitenkaan peru kenenkään voimassaolevaa varausta vaan kaikki varaukset ovat vielä tämän viikon aikana voimassa). Tämä asiakasmäärä takaa esimerkiksi Piazzassa 20 m2 ja Spinnusalissa 18 m2 tilan jokaiselle liikkujalle.
• Olemme lisänneet ekstra tunteja, jotta niin moni kuin mahdollista pääsevät osallistumaan tunneille.
• Pyydämme myös erityishuomioita tuntien ns. turhiin varauksiin!! Varaa tunti vain, jos tiedät olevasi varma, että tulet. Näin varmistetaan, että kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan tunneille! Jos ET pääse osallistumaan tunnille, muistathan perua tunnin viimeistään 3h ennen ks. tunnin alkamista. ONLINE-TUNNIT (Live-striimit)
        – Lähetämme joka päivä livestriimejä suorana lähetyksenä. Tunnit löytyvät ONLINE-nimellä varausjärjestelmästämme. 
        – Muistathan varata Online-tunnit viimeistään edeltävänä päivänä. Näin varmistat, että sinulle saapuu linkki sähköpostiisi. Linkit lähetetään saman päivän aikana klo 8–10 sekä 16–17 välisenä aikana. 

VIRTUAALISPINNING
         – Sisäpyöräilyssä voit hyödyntää myös virtuaalitunteja. Näin pääset pyöräilemään yksin tai vain muutaman asiakkaan kanssa. Virtuaalitunteja on ajastettuna lukujärjestyksessämme tasatunnein klo 06–19 ja muina aikoina asiakkaidemme vapaassa käytössä (huom. ohjatut spinning-tunnit).
KUNTOSALI PALVELEE NORMAALISTI klo 04-24
• Kuntosalilla huomioithan kanssatreenaajat ja turvavälien säilymisen.
• Kiinnitäthän erityishuomiota kuntoilulaitteiden ja -välineiden huolelliseen desinfiointiin käytön jälkeen.
• Kuntosalimme käyttöaste on suurimmillaan arkisin 16–20. Muina aikoina kuntosalin käyttöaste pysyy reilusti maltillisempana.
• Jotta voimme seurata kävijämäärien pysymistä halutulla tasolla tulee kuntosalille AINA kirjautua!

LAPSIPARKKI
• Lapsiparkki on suljettuna 2.-20.12.20 välisenä aikana

VASTAANOTTO
• Vastaanotto palvelee 2.-8.12.20 välisenä aikana normaalisti ma-to klo 8-12 &15-19.30 ja pe 8-13
• HUOM! 9.12 alkaen vastaanotto palvelee Ma &Ke 9-15, Ti & To 9-18 ja Pe 9-13

TOIMINTAOHJEET HUUMALLA ASIOIDESSA• Käsienpesu mennen tullen on se kaikista tärkein asia.• Kotkan kaupungin toiminnassa noudatetaan leviämisvaiheen kasvomaskisuositusta. Kasvomaskin käyttöä suositellaan, mikäli kasvomaskin käyttöön ei ole terveydellistä estettä. Käytäthän maskia tämän ohjeen mukaan Huumalle saapuessa ja pukutiloissa.
• Kaikkien treenaajien tulee myös puhdistaa laitteet ja välineet käytön jälkeen. Olemme lisänneet puhdistuspisteitä koko taloon reilusti, jotta tämä on sujuvaa.
• Kengät ja takit on mahdollista jättää vastaanottoon sekä sivuoven aulaan, jos saavut treenivaatteissa ja haluat olla menemättä lainkaan pukutiloihin.
• Muistattehan kaikissa tiloissa antaa muille liikkujille tilaa ja pidetään riittävät turvavälit.
• Jos olet terve ja hyvinvoiva, tervetuloa treenaamaan! Mikäli olet sairaana tai ollut sairaana pysythän kotona THL:n ohjeistuksen mukaisesti.
• Matkustamisen jälkeen pidäthän karanteenia salilta THL:n voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti. Livestriimit ovat tällöin liikuntasi tukena.

VÄLINEVUOKRAUS
• Ryhmäliikunnan voimakkaan osallistujamäärän rajauksen myötä, on sinulla mahdollisuus myös vuokrata liikuntavälineitä kotiharjoittelua varten.
• Välinevuokraukseen liittyvissä asioissa kysymyksiinne vastaa heidi.hamstrom@clubhuuma.fi


Me teemme joka päivä Hyvinvointikeskus Huumalla parhaamme, että kaikki viranomaisten kulloinkin voimassa olevat suositukset ja määräykset tulevat toiminnassamme toteutumaan. Odotamme kaikkien Huuman jäsenten ja tiloissamme asioivien toimivan samalla tavalla ja noudattavan kaikkia meillä voimassa olevia toimintamalleja. Tämä takaa meille mahdollisuuden jatkaa liiketoimintaa ja teille mahdollisuuden liikkua myös paikan päällä. Rajoitusten ja turvatoimien keskellä on tärkeää ymmärtää, että hyvä kunto ja terveys, ovat asioita, joita ei voi varastoida. Ne vaativat säännöllisiä tekoja ja päivittäisiä hyviä valintoja.
Kansainväliset tutkimukset osoittavat, että kuntosaliharjoittelu on korona-aikanakin turvallinen
liikuntamuoto, kunhan tarvittavia turvatoimia noudatetaan. Viime kesänä USA:ssa tehtiin laaja
vertailututkimus noin 2.800 amerikkalaisen kuntosalin ja -klubin asiakkaiden keskuudessa. Tutkimus kattoi lähes 50 miljoonaa kuntosalikäyntiä ja kävijöistä vain 0,0023 prosentilla oli todettu koronatartunta. Se on yli 500 kertaisesti vähemmän, kuin USA:n väestöllä yleensä. Samansuuntaisia tutkimuksia on tehty mm. Iso-Britanniassa, Australiassa ja naapurimaassamme Norjassa. Ei ole syytä olettaa, että Suomessa asiat olisivat toisin, etenkään kun kuntokeskukset ovat täällä lähtökohtaisesti väljempiä ja käyttöasteeltaan matalampia
kuin ulkomaiset verrokkinsa.
Hyvä lihaskunto parantaa vastustuskykyä ja vähentää infektioalttiutta, vaikuttaa myönteisesti kaikkiin fyysisen terveyden mittareihin sekä lisää stressinsietokykyä ja psyykkistä jaksamista.
Kiitos sinulle yhteistyöstä jo etukäteen ja tapaamisiin ainakin etänä.

Kiitollisena siitä, että olette matkassamme mukana ja pysytte kehittyvien palveluidemme parissa!

Yhteistyöterveisin,

Heidi Hamström
Palvelupäällikkö
Hyvinvointikeskus Huuma


Asiakastiedote uusista toimintamalleista koronatilanteessa 27.11.2020

”Koko Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän alueella on siirrytty koronavirustilanteessa kiihtymisvaiheeseen.
Kymenlaaksossa on jo ollut voimassa perustasoa vahvempia suosituksia, ja näin ollen ne ovat voimassa myös kiihtymisvaiheessa. Seuraavia suosituksia ja ohjeita on kiihtymisvaiheen myötä tarkennettu tai tiukennettu:

Aikuisten harrastustoiminta
Aikuisten, eli 18 vuotta täyttäneille tarkoitettu, ryhmäharrastustoiminnassa tulee varmistaa, että turvavälejä voidaan aidosti noudattaa ja suositellaan käytettäväksi maskeja aina, kun se vain on mahdollista.”

Kaikki voimassa olevat suositukset ja ohjeet: https://korona.kymsote.fi/kymenlaakson-tilanne-ja-suositukset/ 
Kymsoten tiedote 25.11.

Nyt meidän jokaisen on osallistuttava siihen, ettei tilanne kehity tämän huonommaksi.
Mitä tämä tarkoittaa Hyvinvointikeskus Huumalla yksityisenä kotkalaisena toiminnan harjoittajana? Kotkan kaupunki suosittaa toiminnanharjoittajia noudattamaan erityisen huolellisesti turvallisuustoimia koronatartuntojen ehkäisemiseksi. Meillä Huumalla lisätään jo nyt hyvin toimineita turvallisuustoimia seuraavilla toimenpiteillä. Nämä lisätoimenpiteet astuvat voimaan maanantaina 30.11. kaupungin ohjeen mukaisesti.

RYHMÄLIIKUNTA

 • Ryhmäliikuntatiloissa tuntien osallistujamäärät ovat 12–24 henkilöä tilan koosta riippuen. Tämä asiakasmäärä takaa esimerkiksi Piazzassa 9 m2 tilan jokaiselle liikkujalle.
 • Olemme lisänneet ekstra tunteja, jotta kaikki pääsevät osallistumaan tunneille.
 • Pyydämme myös erityishuomioita tuntien ns. turhiin varauksiin!! Varaa tunti vain, jos tiedät olevasi varma, että tulet. Näin varmistetaan, että kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan tunneille! Jos ET pääse osallistumaan tunnille, muistathan perua tunnin viimeistään 3h ennen ks. tunnin alkamista.
 • Livestriimit
  • Lähetämme joka päivä livestriimejä suorana lähetyksenä. Tunnit löytyvät ONLINE-nimellä varausjärjestelmästämme. Muistathan varata Online-tunnit viimeistään edeltävänä päivänä. Näin varmistat, että sinulle saapuu linkki sähköpostiisi. Linkit lähetetään saman päivän aikana klo 8–10 sekä 16–17 välisenä aikana. Jos haluat varata tunnin myöhemmin, tarvitsee sinun soittaa vastaanottoomme, niin lähetämme sinulle linkin.  
 • Virtuaalitunnit
  • Sisäpyöräilyssä voit hyödyntää myös virtuaalitunteja. Näin pääset pyöräilemään yksin tai vain muutaman asiakkaan kanssa. Virtuaalitunteja on ajastettuna lukujärjestyksessämme tasatunnein klo 06–19 ja muina aikoina asiakkaidemme vapaassa käytössä (huom. ohjatut spinning-tunnit).

KUNTOSALI

 • Kuntosalilla huomioithan kanssatreenaajat ja turvavälien säilymisen.
 • Kiinnitäthän erityishuomiota kuntoilulaitteiden ja -välineiden huolelliseen desinfiointiin käytön jälkeen.
 • Kuntosalimme käyttöaste on suurimmillaan arkisin 16–20. Muina aikoina kuntosalin käyttöaste pysyy reilusti maltillisempana.
 • Jotta voimme seurata kävijämäärien pysymistä halutulla tasolla tulee kuntosalille AINA kirjautua!

LAPSIPARKKI

 • Lapsiparkin toiminta jatkuu normaalisti 8 henkilön maksimi asiakasmäärällä. Odotamme erityistä huomiota myös lasten vanhemmilta, että nuhaiset lapset jäävät kotiin.

TOIMINTAOHJEET HUUMALLA ASIOIDESSA

 • Käsienpesu mennen tullen on se kaikista tärkein asia.
 • Kaikkien treenaajien tulee myös puhdistaa laitteet ja välineet käytön jälkeen. Olemme lisänneet puhdistuspisteitä koko taloon reilusti, jotta tämä on sujuvaa.
 • Kengät ja takit on mahdollista jättää vastaanottoon sekä sivuoven aulaan, jos saavut treenivaatteissa ja haluat olla menemättä lainkaan pukutiloihin.
 • Muistattehan kaikissa tiloissa antaa muille liikkujille tilaa ja pidetään riittävät turvavälit.
 • Jos olet terve ja hyvinvoiva, tervetuloa treenaamaan! Mikäli olet sairaana tai ollut sairaana pysythän kotona THL:n ohjeistuksen mukaisesti.
 • Matkustamisen jälkeen pidäthän karanteenia salilta THL:n voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti. Livestriimit ovat tällöin liikuntasi tukena.

Me teemme joka päivä Hyvinvointikeskus Huumalla parhaamme, että kaikki viranomaisten kulloinkin voimassa olevat suositukset ja määräykset tulevat toiminnassamme toteutumaan. Odotamme kaikkien Huuman jäsenten ja tiloissamme asioivien toimivan samalla tavalla ja noudattavan kaikkia meillä voimassa olevia toimintamalleja. Tämä takaa meille mahdollisuuden jatkaa liiketoimintaa ja teille mahdollisuuden liikkua myös paikan päällä. Kiitos sinulle yhteistyöstä jo etukäteen ja tapaamisiin ainakin etänä.

Kiitollisena siitä, että olette matkassamme mukana ja pysytte kehittyvien palveluidemme parissa!


BLACK FRIDAY viikko

Huuman Black Friday tarjouksia satelee pitkin viikkoa. Huippuedut kuten VUOSIKORTTI on hankittavissa RAJOITETUN ajan verkkokaupassamme. Vuosikortti on voimassa 12kk ja sisältää kaikki jäsenetumme kuten kk-korttikin. Hanki omasi klikkaamalla TÄSTÄ

Seuraa meitä Instassa ja Facessa niin saat ensimmäisenä tiedon uusista eduistamme! Seuraa INSTASSA ja Facebookissa

Vuosikortin lisäksi tarjoamme UUSILLE TUTUSTUJILLE neljän viikon määräaikaisen tutustumispassin hintaan 20€. Kortti on hankittavissa TÄSTÄ.


Muutoksia Syksyn 2020 Ryhmäliikuntakalenteriin!

Teimme muutamia muutoksia Syksyn 2020 ryhmäliikuntakalenteriin ja nämä muutokset astuvat voimaan 1.10.20 alkaen.
Syys säät vaikuttavat jo hieman purevilta, vaikka kauniita ja lämpöisiä päivä silti vielä on. Tämä tarkoittaa, että ulkotreenit jäävät talviunille ja siirrämme treenit sisätiloihin.
Kalenteriin lisätyt tunnit;
Toiminnallinen kuntopiiri, Kuntopiiri, Bodyjam sekä uutena tuntiyhdistelmänä BEBA30+SPIN30!
(lue näistä lisää https://www.clubhuuma.fi/tuntikuvaukset/)

Haluamme samalla muistuttaa Teitä kiinnittämään erityisesti huomiota seuraaviin asioihin:
– Säilytetään turvavälit kanssatreenaajiin
– Pidämme huolta hyvästä hygieniasta, pesemme kädet huolella ennen ja jälkeen treenin, kaikki laitteet sekä välineet desinfioidaan huolella
– Käytetään omaa pyyhettä suojaamaan mattoja ja laitteita
– Tulemme VAIN terveenä Huumalle!!

Seuraamme aktiivisesti maailmalla ja kotikulmilla kehityvää tilannetta ja teemme tarvittavia muutokset näiden pohjalta. Olemme laskeneet tiettyjen tuntien osallistujamääriä ja vaihdettu saleja, jotta voimme noudattaa paremmin turvavälien ylläpitämistä!
Yhteisiä toimintamalleja noudattamalla on turvallista liikkua ja asioida Huumalla!
Pidetään yhdessä huolta itsestämme ja kanssatreenaajista!

Ihanaa syksyn jatkoa ja iloisia liikuntahetkiä! <3
– Heidi-


Näin syntyy Miran herkullinen lounassalaatti


Lounas on yksi päivän tärkeimmistä aterioista eikä sitä kannata kuitata kupilla kahvia tai teetä. Lounaan sekä iltapäivän välipalan tulisi kattaa noin kolmanneksen päivän energian saannista. 

Lounastauko virkistää ja vähentää väsymyksen tunnetta. Tauolla on aikaa palautua aamupäivän työkuormasta tai arjen muiden haasteista. Ravitseva lounas antaa energiaa jaksaa pitkälle iltapäivään. Kuntoilijalle ja urheilijalle on tärkeää saada energiaa varsinkin jos harjoittelu sijoittuu iltapäivään tai alkuiltaan.  

Miran herkullinen lounassalaatti syntyy helposti ja nopeasti näistä aineksista.

Valmentajamme Mira Rantavuo on ratkaisuut kiireiset päivät salaattilounaalla, johon tulee maustettua kanaa, kasviksia sekä gluteenitonta pastaa. Makua antamaan annos viimeistellään tuoreilla yrteillä.

Annoksen kruunaa oliiviöljy ja rouhaisu mustapippuria myllystä.

Tämän reseptin tarjosi valmentajamme Mira Rantavuo. Miran vahvuuksiin kuuluu niska-hartia seudun vaivat, painonpudotus sekä kehonmuokkaus ja elämäntapamuutokset. 

mira.rantavuo@clubhuuma.fi


Terveelliset elämäntavat antavat energiaa ja auttaa jaksamaan


Omasta kehosta ja mielestä kannattaa pitää huolta ja omalle itselleen kannattaa suoda paljon positiivisa ajatuksia. Terveellisen elämän perusasioita ovat liikunta, oikeanlainen ravitseva ravinto, riittävä uni ja positiiviset ajatukset sekä mielekäs tekeminen.

Kysy itseltäsi?

Onko Sinulla arjessa energiaa riittävästi ja jaksat liikkua muun arjen ohella? Jaksat leikkiä lasten kanssa ja viettää aikaa perheen ja ystävien kesken? Vyötärön ympärys on juuri sellainen kun haluat, ja tunnet itsesi kauniiksi ja hyvinvoivaksi?

Oikeanlainen Elämäntapa antaa sinulle paljon ja vaatii sinulta itseltäsi pieniä muutoksia arkeen jos et vielä ole niin energinen kuin haluaisit.

Näillä muutamalla vinkillä pääset alkuun elämäntapamuutoksessasi

1, Nuku riittävästi. Uni on kaikkein tärkein asia ihmisen terveydelle ja muutoksille. Riittävä uni antaa vastustuskykyä, keskittymiskyky paranee, huomiokyky paranee, muistaminen helpottuu ja reaktionopeudet paranevat. 

2, Ajattele positiivisia asioita. Kiinnitä huomioita asioihin, jotka ovat hyvin juuri nyt ja löydä positiiviset ajatukset joita saat muutoksen myötä. Sinulle voidaan antaa käteen valmiiksi suunniteltu ruokavalio ja liikkumissuunnitelma joita noudattamalla tuloksia voi saada hyvinkin nopeasti. Jos et tee muutosta pääsi sisällä ja ajattelumalliin, niin laihdutuksen eteneminen saattaa loppua pieneenkin takapakkiin. Ei siis riitä, että muutat vain tapojasi vaan sinun tarvitsee muuttaa myös ajattelutapaasi.

3, Liiku riittävästi ja monipuolisesti. Muista liikunnan tuomat vaikutukset. Jo 10 minuutin liikunta tuokio päivässä antaa terveysvaikutuksia ja laittaa lisätehoja aineenvaihduntaan. Liikunta alentaa verenpainetta, vaikuttaa veren rasva-arvoihin, vahvistaa luustoa ja kehittää lihaksia. Liikunta myös tehostaa rasva-aineenvaihduntaa.

4, Syö oikein ja riittävästi. Syö energiatiheydeltään kohtuullisia ruokia. Niillä saat vatsan kylläiseksi pienemmällä määrällä. Syö paljon kasviksia, hedelmiä ja marjoja. Niiden energiatiheys on pieni. Muista proteiinit ja syö säännöllisesti.

Nämä vinkit tarjosi valmentajamme Taru Hostila. Tarun vahvuuksiin kuuluu niska-hartia ja selkäseudun vaivat, painonpudotus ja kiinteytys, elämäntapamuutokset sekä hyvinvointi ja jaksaminen.

pt.tottavaitarua@gmail.com


Lihaskunnon harjoittaminen on tärkeää lenkkeilijälle


Juoksijan ja lenkkeilijän kannattaa treenata ja pitää yllä hyvää lihaskuntoa, sillä vahvat lihakset tukevat juoksu- ja kävelyasentoa. Hyvä lihaskunto tekee lenkkeilystä ja juoksusta tehokkaampaa ja ehkäise vammoja. Erityisen tärkeää on vahvistaa keskivartaloa, vatsaa ja selkää, sekä pakaroita. Hyvä määrä lihaskuntoharjoittelua lenkkeiljälle on yhdestä kahteen kertaan viikossa. Liikkeitä voi tehdä kuntosalilla tai harjoitteita voi tehdä esimerkiksi kotona oman kehon painolla.

Ikävä pistoksen tunne lenkkeillessä?

Useita lenkkeilijöitä ja juoksijoita on joskus kesken lenkin vaivannut ilkeä pistävä tunne kyljessä tai vatsassa. 

Tunne johtuu siitä, kun pallealihas joutuu kramppiin ja ärtyy hölskyvän liikkeen takia. Pallealihas on litteä kupolimainen lihas, joka sijaitsee vatsan yläosassa ja se erottaa rinta- ja vatsaontelon toisitaan. Se on hengityslihas ja se aktivoi myös muita vartalon lihaksia tukemaan selkää. 

Pistos voi tulla kenelle vain, useammin aloittelijoille kuin huippu-urheilijoille. Hyvällä juoksutekniikalla ja vahvalla keskivartalolla voit estää pistoksen ilmenemistä. Vahva lihaskunto jaksaa ylläpitää oikeaa juoksuasentoa pidempää. 

Lenkkeilijän ja juoksijan lihaskuntotreeni

Tee liikkeet videolta. Valitse omalle kuntotasollesi sopivat variaatiot liikkeistä. Aloittelijalle sopiva harjoitus on tehdä liikkeet kerran läpi, kokeneempana lenkkeilijänä voit tehdä 2-3 kierrosta. Harjoitukseen tarvitset korokkeen, penkki tai rappu toimii loistavasti. Lisäksi alusta voi olla mukava ottaa makuuasennossa tehtäviin liikkeisiin. 

Tee treeni tästä linkistä.


Tämän treenin tarjosi valmentajamme Sakke Räsänen. Sakke luo treeniin kannustavan ja motivoivan ilmapiirin. Saken vahvuuksiin kuuluu ryhtiongelmat sekä niska-hartiaseudun vaivat ja toiminnallinen harjoittelu.

sakke.rasanen@clubhuuma.fi


Lempeyttä keholle YIN joogalla


Yin jooga rauhoittaa kehoa ja mieltä, se on restoratiivinen ja terapeuttinen joogamuoto. YIN-harjoituksessa pyritään päästämään irti kaikesta suorittamisesta ja kiireen tunteesta. Pyritään löytämään tasapaino elämän yinin ja yangin välille, toiminnan ja levon tasapaino.

Yin joogassa tyypillisesti venytetään kehoa ja jäseniä passiivisissa asanoissa, joissa tunnet pehmeää ja kevyttä venytystä. Kaikki perustuu vahvasti rauhallisuuteen ja tietoiseen läsnäoloon. Asennoissa ollaan pitkään, 3-5 minuuttiin kerrallaan mikä antaa aikaa mielelle rauhoittua. Tässä joogan muodoss halutaan venyttää sidekudosta lihasten sijaan. Tämä onnistuu silloin, kun venytykseen ei mennä liian syvälle eikä liian nopeasti ja siinä pysytään pidemmän aikaa.


Mitä tulee ottaa huomioon?

Antaudu rauhallisuudelle ja uskalla luopua kontrollista. Annat kehon liikkua hitaasti ja varovaisesti asentoon ja siitä pois. Pyri löytämään asento, jossa sinun on helppo olla pidemmän aikaa. Keskity rentoon ja sulavaan hengitykseen. 

Tästä pääset tekemään harjoituksen joogaohjaajamme Heidi Leppämäen johdolla.


Tämän harjoituksen tarjosi valmentajamme ja joogaohjaajamme Heidi Leppämäki.

toimisto@clubhuuma.fi


Mitä on liikkuvuus ja miksi se on tärkeää?


Liikkuvuudella tarkoitetaan nivelten liikelaajuutta ja niitä ympäröivien lihasten ja kudosten venyvyyttä. Hyvä liikkuvuus on edellytys kehon normaalille toiminnalle.

Urheillessa huono tai rajoittunut liikkuvuus heikentää voimantuottoa ja lisää siten loukkaantumisriskiä. Mietitään hetki kireää lonkankoukistajaa: lonkan heikentynyt ojennusliike kompensoituu useimmiten alaselän ”notkistavana” liikkeenä ja täten kuormittaa alaselkää väärällä tavalla. Esimerkkiliikkeenä kyykky: kireät lonkat tekevät kyykyn oikeasta tekniikasta hankalan saavuttaa, selkä ei pysy suorana ja keskivartalon tuki pettää ja liikerata jää vajaaksi, tämä saattaa aiheuttaa vammoja selässä.   

Liikkuvuus on yksilöllistä, mutta oikeilla ja oikein toteutetuilla harjoitteilla pystyt vaikuttamaan omaan liikkuvuuteesi ja parantamaan täten treenituloksia sekä suoritustekniikkaa. 

Liikkuvuusharjoitteita on hyvä tehdä mahdollisimman usein. Kotona illalla TV:tä katsoessa, treenin lämmittelynä tai vaikkapa töissä taukojumppana. 

Valmentajamme Mira kertoo liikkuvuudesta.


Liikkuvuutta kannattaa treenata mahdollisimman usein vaikka pitkin päivää lyhyitä jaksoja kerrallaan

Liikkuvuusharjoitus:
Tee jokaista liikettä yksi minuutti kummallekin puolelle. Tee liikkeet rauhallisesti ja kehoasi kuunnellen.

LIIKE 1, Olkapään rotaatio. Seisten seinää vasten, nosta kyynärpäät hartiatasoon ja rentoutua hartiat. Tiivistä vatsaa niin, että selkä pysyy lähellä seinää. Vie ranteita kohti seinää pitäen kyynärpäät paikoillaan.

LIIKE 2, Pään kallistus. Istuen tai seisten, paina vastakkaisella kämmenellä olkapäätä kevyesti alapäin ja kallista päätä kohti toista hartiaa. Säilytä hyvä ryhti koko liikkeen ajan ja tee liike rauhalliseen tahtiin.

LIIKE 3, Pyöristys ja avaus. Istuen tai seisten, pyöristä yläselkää työntäen kämmeniä voimakkaasti eteen. Avaa rintaa vetäen lapaluita toisiaan kohti ja avaamalla käsiä sivuille.

LIIKE 4, Polvenojennus. Istuen hyvässä ryhdissä keskivartalo vahvana ja koko takareisi tuettuna penkkiin. Ojenna polvea säilyttäen ryhti ja alaselän luonnollinen asento.

LIIKE 5, Lonkan ojennus. Seisten, astu toinen jalka pitkälle taakse. Jännitä pakaraa reilusti jotta tunnet lonkankoukistajassa venytystä. Kurkota saman puolen käsi korkealle ylös tehostaen venytystä ja palauta rauhallisesti alas.

Tästä näet harjoituksen liikkeet.


Tämän treenin tarjosi valmentajamme Mira Rantavuo. Miran vahvuuksiin kuuluu niska-hartia seudun vaivat, painonpudotus sekä kehonmuokkaus ja elämäntapamuutokset. 

mira.rantavuo@clubhuuma.fi


X°Cryo huippukylmähoito

Kyseessä on Suomessa kehitetty paikallinen X°Cryo-huippukylmähoitolaite, jolla voidaan turvallisesti ja tehokkaasti hoitaa lähes mitä tahansa kehon aluetta. Cryo on luonnollinen vaihtoehto kivun hoitoon kipulääkkeiden ja kortisonin sijaan.  Lue lisää X°Cryo:n kotisivuilta.

Mihin cryo-hoito auttaa?

Kipuihin ja kolotuksiin. Esimerkiksi selkäkivut, polvikivut, kantapääkivut, migreeni, stressipurennan aiheuttama päänsärky, nivelkivut ja monet muut säryt, sekä krooniset että akuutit, helpottavat hoidolla.

Lihasten palautumiseen. Hoito nopeuttaa lihasten palautumista. Se sopii esimerkiksi nyrjähdysten, venähdysten ja muiden tyypillisten liikuntavammojen hoitoon.

Paikallisiin tulehduksiin ja ihosairauksiin. Laitteella voidaan hoitaa myös paikallisia tulehduksia ja sienipohjaisia oireita, aknea sekä muita ihosairauksia.

X°Cryo hoitohinnasto:

Ensimmäinen tutustumiskerta maksutta, varaa aika: toimisto@clubhuuma.fi tai 045-125 3277

 • Kertakäynti 15€
 • 10xkortti 99,90€
 • 5xkortti 59,90€
 • Oheispalveluna (esim. hieronnan yhteydessä 6€).

HANKI SARJAKORTTISI TÄÄLTÄ

Kauneudenhoito

Kauneudenhoidossa kylmän vaikutukseen perustuvia hoitomenetelmiä on käytetty jo vuosia. Kylmällä on tunnettu ja tehokas vaikutus ihon kimmoisuuden ylläpitämisessä. Erityisesti kasvojen ja kaulan alueelle tarkoitetun ikääntymistä hidastavat ja ihoa kiinteyttävät hoidot stimuloivat ihosolujen uudistumista, lymfakiertoa, ihon verenkiertoa sekä kollageenin ja elastaanin tuotantoa ihon syvemmissä kerroksissa. Hoidon tuloksena on nuorekkaampi, pehmeämpi ja kiinteämpi iho.


Hyvinvointikysely

Syyskausi on startannut Huumalla ja uudet ryhmäliikuntalajit ovat päässeet vauhtiin! Haluaisimme tietää, miten sinä voit? Vastaamalla hyvinvointikyselyymme, pääset samalla osallistumaan syksyiseen arvontaamme. Voit voittaa CMS-klubien arvonnassa VUOSIJÄSENYYDEN Huumalle. Arvomme myös pienempiä palkintoja. Voittajiin olemme henkilökohtaisesti yhteydessä.

Käy vastaamassa linkin kautta, jätä yhteystietosi ja kerro meille tämän hetkisestä hyvinvoinnistasi.

Vuosijäsenyyden arvonta suoritetaan tiistaina 8.9.2020 joten ole nopea!

Voit vinkata arvonnasta myös ystävillesi.

ARVONTAAN PÄÄSET TÄSTÄ


TUTUSTUMISVIIKKO

Tervetuloa tutustumaan maksutta Hyvinvointikeskus Huumaan 24.-27.8. Monipuolinen ryhmäliikuntamme tarjoaa sekä keholle että mielelle liikuntaelämyksiä ammattitaitoisten ja kannustavien ohjaajien kanssa! Voit treenata maksutta myös laajennetulla kuntosalillamme.

Meillä voit treenata ulkona, sisällä tai jopa omassa kodissasi ONLINE treeniemme avulla. Osallistujamäärä tunneillemme on rajoitettu, jotta turvavälit säilyvät ja kaikki käytettävät välineet puhdistetaan ennen ja jälkeen tunnin!

X°CRYO HUIPPUKYLMÄHOIDOT ALKAVAT KOTKAN HUUMALLA

Kylmähoidon hyödyntäminen kivunlievityksessä ja rasitusvammoissa on varsin tunnettu ja tutkittu hoitomuoto. Huippukylmähoito on erityisen suosittua ammattiurheilijoiden lihashuollossa. X°Cryon paikallinen kylmähoitolaite mahdollistaa kylmähoidon hyödyt kuntourheilijallekin edullisesti. Kylmähoito kivunhoidossa on mahdollista verenkierron lisääntymisen sekä tulehdustilaa laskevien vaikutusten ansiosta. Paikallistettu hoito nopeuttaa kehon omaa kykyä laskea tulehdustilaa sekä poistaa nestettä hoidetulta alueelta. X°Cryon paikallinen huippukylmälaite on erittäin tehokas esimerkiksi polven tai olkapään kivun hoitoon. Kasvojen alueen kivun kylmähoito on puolestaan tehokas keino migreenin ja päänsäryn hoidossa.

Tule maksutta kokeilemaan hoitoa Huumalla, Cryon oma esittelijä paikalla TIISTAINA KLO 17 ALKAEN JA KESKIVIIKKONA KLO 10-12.

INBODY-KEHONKOOSTUMUSMITTAUKSET

Teemme Huumalla tutustumisviikon ajan Inbody-kehonkoostumusmittauksia JOKA PÄIVÄ NONSTOP klo 8-11 ja muina aikoina sovittaessa. Jäsenillemme mittauksen ja analysoinnin hinta 10€ ja muille 15€ (norm. 35€).

SYKSYN RYHMÄLIIKUNNAT 24.8. ALKAEN

Pääset kokeilemaan maksutta tuntejamme. Syksyn uutuuksina mm. BEBA30, Iltatreeni sekä Pilates. Kysy lisätietoja ja varaa paikkasi tunnille puhelimitse (jos et ole jäsen). Puh: 045 1253277 tai sähköpostitse toimisto@clubhuuma.fi

LIITY ASIAKKAAKSI TUTUSTUMISVIIKOLLA

Liittyessäsi Huumalle jäseneksi tutustumisviikolla, saat maksuttoman STARTTIVALMENNUKSEN (45min) jolla pääset heti kiinni treenin makuun. Valmennus räätälöidään sinun tavoitteesi mukaisesti, esimerkiksi motivaatiovalmennuksena, saliohjauksena tai vaikkapa ravintoneuvontana. Meillä ei tarvitse pelätä sitoutumista, sillä jäsenyyksissämme on aina 1kk irtisanomisaika ja teemme joustavia tauotuksia sinun tarpeidesi mukaan. Kysy lisää jäsenyyksistä: Asiakkuuspäällikkö Marianne Laukkanen 044-774 9900 tai marianne.laukkanen@clubhuuma.fi

Mikäli olet jo Huuman jäsen, muistathan SUOSITTELIJAETUSI? Kun tuot meille ystäväsi liittymään, saat omasta jäsenmaksustasi pois 10€/ 4vkoa niin kauan, kuin ystäväsi pysyy Huumassa!

Vastaanottomme palvelee sinua
Ma – To klo 8.00-12.00 & 15.00-19.30
Pe klo 8.00-12.00

TORSTAINA KLO 9-12 HUUMALLA:
Intialainen päähieronta 15min 7€
Ota hetki itsellesi ja rentoudu! Huuman tutustumisviikolla on mahdollisuus tutustua myös intialaiseen päähierontaan.
Intialainen päähieronta on erittäin rentouttava hoitomuoto jossa käsitellään pään lisäksi myös niska-hartiaseutua ja olkavarsia.

Ajan voit varata vastaanotosta tai laittamalla viestiä numeroon 0440488620 tai sähköpostitse huumahieronta@gmail.com


Syksyn 2020 ryhmäliikuntakalenteri!

Meitä hellivä kesä on kääntymässä syksyyn ja sen myötä ryhmäliikunta siirtyy syksyn aikatauluun 24.8.20 alkaen.

Löydät kaikki vanhat kestosuosikit ja näiden lisäksi pääset laajentamaan liikuntatottumuksiasi mm. BEBA30:llä, Pilateksella sekä Iltatreenillä.

BEBA30 tarjoaa tehokkaan täsmätreenin pakaran ja reisien alueelle. Tunnilla tehdään omaan tahtiin, aikaa vastaan, oman tunnon ja kunnon mukaan välineitä sekä omaa kehoa hyödyntäen. Tunti sopii niin miehille että naisille.

Klassisella Pilates-tunnilla vahvistat koko kehoa. Pilates on myös harjoitusmuoto, jossa yhdistyvät sekä kehon että mielen hallinta. Tunti sopii sekä aktiivi- että aloittelevalle liikkujalle.

ILTATREENI on monipuolinen kehoa vahvistava treeni, jossa käytetään välineinä mm. kahvakuulia, käsipainoja sekä levypainotankoja. Tunti kehittää peruslihasvoiman lisäksi hapenottokykyä ja kuntoa. Tunti sopii kaiken ikäisille ja kuntoiselle. Jos olet aloitteleva treenaaja tai sinulla on pitkä tauko, on tämä juuri sinulle sopiva tunti.

Ryhmäliikuntakalenteriin pääset tarkemmin tutustumaan tästä;

https://www.clubhuuma.fi/wp-content/uploads/2019/10/lukujarjestys.pdf

Energistä syksyä!


Haluatko pudottaa painoasi?

Hae mukaan syyskuussa 2020 alkavaan Kevyempi Minä 2.0 painonpudotusohjelmaan.

Ohjelma on hauska, helppo ja sopii kaikille jotka haluavat päästä kiloista eroon.

Ohjelman tärkeimmät pilarit ovat;

 • Motivaatiovalmennus
 • Fyysinen valmennus
 • Ravintovalmennus
 • Ryhmän sekä valmentajan tuki

Lisätietoja ja hakemus osoitteeseen heidi.hamstrom@clubhuuma.fi


Kesällä salille?

Kesällä Huumalla voit treenata yhtä joustavasti kuin muulloinkin. Meillä jäsenyyksissä on 1kk irtisanomisaika eikä pidempiä sitoutumisia. Jokaisen kortin voit hankkia myös vain neljäksi viikoksi määräaikaisena. Neljä viikkoa alkaa siitä, kun tulet meille ensimmäisen kerran treenaamaan.

Vaihtoehtoja kesäajan treeniin:

 • Aamu-kortti VIRKKU ryhmäliikunnat ja kuntosalin vapaa käyttö (klo 04-16 joka päivä) 49,90€ / 4vkoa
 • CLUB-kortti ryhmäliikunnat ja kuntosalin vapaa käyttö (klo 04-24 joka päivä) 69,90€ / 4vkoa (opiskelijat & eläkeläiset & hoitovapaa 59,90€/4vko)
 • Salikortti PUNTTI kuntosalin vapaa käyttö (klo 04-24 joka päivä) 59,90€ / 4vkoa
 • Kesäajan etu: LOUNAS-kortti kuntosalin vapaa käyttö (klo 11-15 ARKISIN) 19,90€ / 4vkoa
 • Sekä tuttu 10xkortti, ryhmäliikunnat ja kuntosalin vapaa käyttö joka päivä (voimassa 6kk ostosta) 99,90€

Ota yhteyttä: toimisto@clubhuuma.fi tai soita: 045-125 3277 niin kerromme vaihtoehdoista lisää.

Mukavaa treenikesää!

Marianne, asiakkuuspäällikkö


HUUMAN ULKOTREENIVIIKKO 8.-12.6.

Tuleva viikko polkaisee ulkotreenit oikein todenteolla käyntiin! Luvassa maanantaista perjantaihin kaksi tuntia päivässä ohjattuja treenejä. Tuntitarjonnasta löydät tutun B.E.A.S.T.-treenin ja tämän lisäksi hieman lempeämmän Konttitreenin sekä riskiryhmäläisiin kuuluville ja/tai ikäihmisille suunnatun 65+-tunnin. Eikä tässä vielä kaikki, vaan tiistaina 9.6 sekä 16.6. tarjolla ihanassa jokimaisemassa Puistojoogaa Karhulan Jokipuistossa.

Konttitreeni on lihasvoinaa ja -kestävyyttä kehittävä tunti, jossa hyödynnetään monipuolisesti eri välineitä. Tunti sopii ihan kaikille ja kaiken kuntoisille.

65+ treeni on monipuolinen lihaskuntoa ja liikkuvuutta parantava tunti. Tunti on suunnattu erityisesti riskiryhmään kuuluvat ja ikäihmisille mutta ei tietenkään poissulje muiden osallistumista jos tilaa on.

B.E.A.S.T.– Burn, Endurance, Attitude, Strength, Teamwork. Tunti koostuu 15min lämmittelystä jossa käydään läpi liikkeet ja eteneminen. Itse treeniosuus on n. 30min. Tunti on monipuolinen, haastava ja soveltuu erityisesti niille, jotka kaipaavat potkua treeniin ja pientä piiskaa.

Tunnit ovat avoinna kaikille ja varattavissa varausjärjestelmässä!

PS! Myös kaikki sisäryhmäliikuntatunnit ovat avoinna kaikille ma-pe!

Nähdään pihalla!


Kesäkuun 2020 ryhmäliikuntalukkari

Kauan odotetut Live-ryhmäliikuntatunnit alkavat jälleen ma 1.6.20. Aloitamme varovaisesti ja tunnit pidetään ainoastaan Piazzassa, Spinnusalissa sekä ulkona uudella ulkotreenialueella. Myös tuntien maksimikapasiteettia on laskettu ja tuntien välit pidennetty, jotta kaikilla on tilaa ja turvallista liikkua tiloissamme.

Kesäkuun lukkarin löydät täältä: https://www.clubhuuma.fi/wp-content/uploads/2019/10/lukujarjestys.pdf

Huomaat myös lukkarissa muutamia uutuus-tunteja! Uutuutena on tarjolla omat treenit 65+ asiakkaille, Konttitreenejä sekä Teema-tunteja. Teema-tunnit tarjoavat eri laji-kokeiluita ja voit vaikuttaa näiden sisältöön kertomalla toiveesi esim sähköpostitse heidi.hamstrom@clubhuuma.fi.

Live-tuntien lisäksi tulemme jatkamaan tuntien lähettämistä myös striimattuna kotiinne. Striimatut tunnit ovat käytössänne 2 viikkoa ja linkin saa ”varaamalla” linkin varausjärjestelmämme kautta. Huomioithan, että varausjärjestelmässä on omat objektit Live- ja striimatuille tunneille.

Seuraamme tiiviisti tilannetta ja teemme tarvittaessa muutoksia lukkariin.

Liikunnan iloa kaikille!


Osallistu kyselyyn!

Osallistu kyselyyn ja auta meitä kehittymään:

Livestriimit ja kotivideot ovat nyt pyörineet jonkin aikaa ja palaute on ollut todella hyvää, mutta toki haluamme tietää myös miten voisimme palvella teitä vielä paremmin.
Arvostaisimme kovasti jos käyttäisit hetken aikaa kyselyyn vastaamiseen, voit tehdä sen anonyymisti tai jos haluat että vastaamme palautteeseen, jätä yhteystietosi loppuun. Kyselyyn pääset tästä

Jos olet jäsenemme, etkä vielä ole aloittanut kotitreenejä, liitythän ryhmäämme Huuman Kotitreeni Facebookissa.

Voit varata ryhmäliikuntatunnin varausjärjestelmästä normaalisti vaikka et Facebookissa olisikaan ja saat linkin sähköpostiisi. Lisätietoja: heidi.hamstrom@clubhuuma.fi


Asiakastiedote 8.4.2020

Huuman uusia jäsenetuja keväällä 2020 (ps. ensi viikolla tulossa lisää)
Monet pienyrittäjät ovat nyt tiukilla ja siitä syystä solmimme yhteistyösopimuksen kolmen paikallisen ravintola yrittäjän kanssa:

Kotkan Klubilta noutolounaat
Huuman jäsenille 8,50€ (norm. 11,90€)
ma-pe klo 11-13.
Kirkkokatu 2
044 751 2786

Ravintola Saarnin Take away-lounaat
Huuman jäsenille 7,50€ (norm. 8,50€)
ma-pe 10.00-13.00
Jylpyntie 6
040 632 9399

Subway Jumalniemi
Huhtikuun ajan etukäteen tilattuna Huuman jäsenille 30cm subi 15cm hinnalla.
010 325 7704

Edun saat kun kerrot olevasi Hyvinvointikeskus Huuman jäsen.

Uudet joogapöksyt vai foamroller?
Nyt kun Huumalla palvelut siirtyneet Koronan takia enimmäkseen virtuaali- ja streamausmaailmaan niin pitäähän välineet olla kunnossa. Hyödynnä siis nämäkin edut joita olemme saaneet neuvoteltua teille 🙂

Kotkalaisesta Fysisport verkkokaupasta saat ostettua lähes mitä vain kotitreenaamiseen tarvittavia kuntoiluvälineitä. Yrittäjä Markku antaa nyt Huuman jäsenille 20% alennusta kaikista verkkokaupan tuotteista! Alennuksen saat koodilla HUUMA.
https://www.fysisport.fi/

Ekologisia joogavaatteita Suomesta! Onhan se mukavampi kotonakin joogata jos vaatetus on viimesen päälle.
https://njallaclothing.com/fi/
Njallalta -15% koodilla HUUMAWITHNJALLA

Jäitkö ilman spinningpyörää?
Huuman jäsenenä voit vuokrata uudenkarhean huippuluokkaisen BodyBike-merkkisen spinningpyörän 65€/kk, vuokra-aika minimissään 3kk. Pyörän saat toimitettua suoraan kotiisi. Jos kiinnostuit ota yhteyttä heidi.hamstrom@clubhuuma.fi

Oletko muistanut jo hyödyntää BookBeat edun?
Nyt saat CMS klubien asiakkaana kokeilla BookBeatia 1 kk maksutta! BookBeat on äänikirjapalvelu, jossa on yli satatuhatta e- ja äänikirjaa. BookBeatista löydät kirjoja kaikkiin makuihin: dekkareita, hyvinvointikirjoja, romaaneja, klassikoita, lastenkirjoja ja paljon muuta!
Etu on voimassa kaikille uusille BookBeat-asiakkaille 19.4.2020 asti. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti hintaan 16,90 euroa/kk. Voit lopettaa tilauksen milloin haluat. Linkki on lähetetty jäsenille s-postilla.

Muista myös hyödyntää jo olemassaolevia yhteistyökumppani etuja https://www.clubhuuma.fi/hinnasto/kanta-asiakasedut/

Yhteisvoimin tästä kyllä selvitään!


COMMUNITY BOND-KISA KÄYNTIIN!

Huuman oman yhteisön Community Bondin Huhtikuun kisa alkaa nyt!
Huhtikuun Community Bond kilpailu! Nyt voit tukea paikallisia pienyrittäjiä voittamalla lahjakortteja itse valitsemaasi kohteeseen.
Jos et vielä ole ladannut Bondia, kannattaa se viimeistään nyt tehdä 😉

Community Bond on Huuman yhteisön uusi suljettu mobiilisovellus, jossa ihmiset voivat keskustella ryhmissä, verkostoitua yhteisten kiinnostusten parissa sekä ansaita wellness-kolikoita. Kaikki tämä tapahtuu Instagram-tyylisessä sosiaalisessa kokemuksessa.

Kolikoita saat esimerkiksi seuraavista aktiviteeteistä: ulkona käveleminen, juokseminen ja kotona treenaaminen tai kokkaaminen. Voit kirjata aktiviteetteja omaksi iloksesi ja seurata kehitystäsi sovelluksen päiväkirjasta tai julkaista kuvan muiden motivoimiseksi. Huhtikuun kisassa kaikki yli 5000 kolikkoa saaneiden kesken arvotaan 3x 100 € lahjakortteja Kotkalaisiin yksityisiin kivijalkaliikkeisiin. Voittajat saavat itse valita mihin lahjakortin haluavat! Näin autetaan samalla paikkakunnan pienyrittäjiä.

5000 kolikkoa saat kerättyä esim. niin että käyt kolme kertaa kävelyllä ja postaat kuvan ja kaksi kertaa joogaat kotona Huuman livestriimauksessa. Lisäksi palkitaan huhtikuussa 10 eniten kolikoita kerännyttä tuotepalkinnoilla kuten joogamatolla, foamrollerilla tai vastaavalla palkinnolla. Ja ei siinä vielä kaikki, arvotaan kaikkien huhtikuussa rekisteröityneiden kesken 10 leffalippua.

Jos et vielä ole yhteisössä mukana, tässä ohjeet siihen:

 1. Lataa Community Bond Appstoresta tai Play Storesta ja valitse Huuma sieltä.
 2. Rekisteröi itsesi sähköpostilla tai Facebook tunnuksilla.(FB on nopeampi – Suosittelen)
 3. Valitse ryhmät jotka kiinnostavat sinua
 4. Osallistu keskusteluihin, ansaitse wellness kolikoita ja voita palkintoja

Tässä vielä video, josta näet miten aktiviteetteja kirjataan ja sovelluksen chattia käytetään: https://youtu.be/8QYZnC5LQk0

Kannustetaan ja pidetään huolta toisistamme 🙂


Asiakastiedote päivitetty 25.3.

Viranomaiset suosittelevat välttämään ryhmäharrastuksia tartunnan leviämisen ehkäisynä ja tämän vuoksi teimme päätöksen lopettaa ohjatut ryhmäliikunta-tunnit Huumalla perjantaina 27.3.20 alkaen. Kuntosalimme palvelee toistaiseksi normaalisti, mutta vastaanottomme on kiinni 27.3. alkaen. Saat meidät kiiretapauksissa kiinni puhelimitse 045-125 3277 TI ja TO klo 12-14 sekä sähköpostitse toimisto@clubhuuma.fi.

Saunat ovat käytettävissä joka päivä klo 8-12 ja klo 16-21.

Seuraamme tiiviisti hallituksen ohjeita ja määräyksiä.

Liikunta, niin sisällä kuin ulkona harrastettuna, on hyvä asia ja sen ylläpitäminen edistää terveyttä. Siksi jatkamme liikunnan harjoittamista tarjoamalla teille verkossa kotitreeniohjelmia ja livestriimaus-tunteja.

Liittymällä Huuman Kotitreenit Facebook-ryhmään, saat päivittäin vaihtuvia treeniohjelmia, treenivinkkejä ja linkkejä live-striimatuille tunneille. Live-tuntien seuraamiseen et tarvitse muuta kuin netin, laitteen (esim.puhelin, tabletti, tietokone) ja tilaa missä hieman liikkua. Jäsenille linkki sähköpostissa.

Jos et ole Facebookissa, saat samat ohjelmat ja linkit sähköpostiisi. Ilmoita tästä Heidille osoitteeseen heidi.hamstrom@clubhuuma.fi niin olet mukana treeniringissä.


Livestriim-tuntien lähetysajat tulevat myös varausjärjestelmään tämän viikon aikana.

Muista hyödyntää myös meidän Virtualspinning-tunteja. Olemme lisänneet automaattisesti alkavia tunteja ja näiden alkamisajat löydät keskiviikkona nettisivuiltamme ja varausjärjestelmästämme. 

CMS ketju johon kuulumme on myös mukana auttamassa ja saimme käyttöömme CMS virtuaalivideoita jaettavaksi teille. Jäsenille linkki sähköpostissa.

Kotiharjoittelusi tueksi voit lainata Huuman välinelainauspörssistä erilaisia treenivälineitä. Välineitä on rajallinen määrä joten kannattaa toimia nopeasti. Ota yhteys Heidiin välinelainauksista: heidi.hamstrom@clubhuuma.fi 

Tarjolla mm. kahvakuulia, Bodypump-välineitä, spinningpyöriä, joogatiiliä, mattoja sekä foam-rullia. Allekirjoittamalla määräaikaisen lainasopimuksen vastaanotossamme saat välineet mukaasi. 

Lisäksi Saimme neuvoteltua Huuman asiakkaille oikeuden käyttää Trib3 konseptin kotivideoita! Trib3 on uudenlainen treenikokemus joka on suunniteltu kehittämään koko kehoasi, haastamaan lihaksiasi tavalla, jota et ole ennen kokenut. Tieteellisesti todistetut nopeat tulokset. TRIB3 HIIT-Jäsenille linkki sähköpostissa.

Les Mills tarjoaa myös yli 100 eri mittaisia ohjelmia, joita pääset veloituksetta hyödyntämään. Jäsenille linkki sähköpostissa.

Sinun tulee painaa ”click for more” pudotusvalikosta, jotta saat erilaiset treenit esille. Ei vaadi kirjautumista, joka on vaihtoehtona sivun ylälaidassa. Ylimmästä linkistä pääsee Les Mills Ondemand kirjautumaa sivustolle, jossa on 14 päivän tarjous – 14 päivää veloituksetta, se vaatii kirjautumisen ja luottokortin liittämisen tiliin.

Nauti hyvästä äänikirjasta!
Nyt saat CMS klubien asiakkaana kokeilla BookBeatia 1 kk maksutta! BookBeat on äänikirjapalvelu, jossa on yli satatuhatta e- ja äänikirjaa. BookBeatista löydät kirjoja kaikkiin makuihin: dekkareita, hyvinvointikirjoja, romaaneja, klassikoita, lastenkirjoja ja paljon muuta! Jäsenille linkki sähköpostissa.
Etu on voimassa kaikille uusille BookBeat-asiakkaille 19.4.2020 asti. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti hintaan 16,90 euroa/kk. Voit lopettaa tilauksen milloin haluat.

Lisäksi on monta muuta etua ja yhteistyösopimusta työn alla teille kiitoksena siitä että edelleen olette meidän asiakkaana huolimatta muutoksista mitä tämä Korona pandemia aiheuttaa. 

PS.Tällä viikolla tulossa tietoa huhtikuun Community Bond kilpailusta jonka avulla voit nyt myös tukea paikallisia pienyrittäjiä voittamalla lahjakortteja itse valitsemaansa kohteeseen. Jos et vielä ole yhteisössä mukana, tässä ohjeet siihen:


1. Lataa Community Bond Appstoresta tai Play Storesta ja valitse Huuma sieltä.
2. Rekisteröi itsesi sähköpostilla tai Facebook tunnuksilla.
3. Valitse ryhmät jotka kiinnostavat sinua
4. Osallistu keskusteluihin, ansaitse wellness kolikoita ja voita palkintoja

Terveisin, Huuman henkilökunta


Asiakastiedote 18.3.2020

Elämme täysin poikkeuksellisia aikoja ja Huumassa tämä tarkoittaa tällä hetkellä seuraavaa:

•       Kuntosalimme pysyvät avoinna klo 05-23 (ml. HuumaGym 24/7), tehostetulla desinfioinnilla.
•       Ryhmäliikunta jatkuu enimmillään 10 henkilön ryhmissä (9+ohjaaja) ryhmäliikuntasaleissa.
•       Henkilökohtaiset valmennukset jatkuvat asiakkaan niin halutessa, mutta siirto on myös mahdollinen.
•       Keskuksen asiakaspalvelua supistetaan
•       Valmennusryhmät jäävät tauolle
•       Lasten jumpat ja lapsiparkki ovat tauolla

Nämä järjestelyt ovat voimassa 13.4.2020 saakka mikäli emme toisin ilmoita. Seuraamme tiiviisti hallituksemme uusia määräyksiä ja pidämme teidät koko ajan ajantasalla muutoksista.

Edellisessä kirjeessä pyysimme teiltä apua. (Edellinen kirje luettavissa täältä https://www.clubhuuma.fi/uutiset/asiakas-tiedote-16-3-2020/) Kuten siinä mainittiin olisi väärin pyytää maksamaan minkäänlaista asiakkuusmaksua, jos ei saisi vastinetta rahoilleen. Siksi olemme laatineet teille seuraavanlaisen pyynnön:

Jokainen asiakkuusmaksu on meille elintärkeä. Mikäli jatkat jäsenyyttäsi nyt ilman taukoa, lupaamme kiitollisena antaa Sinulle 60€ arvoisen palvelusetelin, jonka voit käyttää lisäpalveluihin kuten kahvilatuotteet, valmennuspalvelut, hieronta, solarium, Luxor-tilaussauna yms. 
Voit halutessasi jatkaa asiakkuuttasi myös puoleen hintaan, tällöin kiitämme Sinua 30€:n palvelusetelillä. Palvelusetelit tulevat käytettäväksi 15.4. alkaen.

Koska tiedämme, että epidemia tulee koskettamaan ihan jokaista ja varmasti jokainen joutuu miettimään omaa talouttaan on asiakkuuden jatkaminen täysin vapaaehtoinen vaihtoehto. Voit myös laittaa asiakkuutesi tauolle, jolloin sinulta ei mene mitään tulevia maksuja. Olemme kiitollisia kaikesta tuesta jokatapauksessa.

Mikäli päätät jatkaa kanssamme saat lisäksi kotitreenipaketin. Heidi Hamström, Heidi Leppämäki, Lilli Länsimies ja muut ohjaajat ovat valmistelleet teille ns. koronapaketin. Se pitää sisällään mm. kotitreeniohjeita ja videoita, jumppavideoita ja ulkotreenejä (lain niin salliessa). Lisäksi tarjoamme pääsyn livestream-treeneihin mukaan. Niiden aikataulusta ilmoitamme pikimmiten. Muista myös hyödyntää uusi yhteinen someaplikaatio Bond, jonka avulla voimme kannustaa ja tsempata toisiamme niin Huuman treeneissä kuin kotitreeneissä.

Lisäksi tarjoamme Bookbeat äänikirjanpalvelun kuukaudeksi veloituksetta käyttöösi.

Jos siis olet mukana auttamassa koko asiakkuusmaksusi kanssa, ei Sinun tarvitse tehdä mitään, pääset jatkamaan jäsenyyttäsi ja nauttimaan ”koronapaketista” ja saat sen pian käyttöösi. Jos haluat tukea meitä puolikkaalla asiakkuusmaksulla pyydämme Sinua lähettämään sähköpostia Mariannelle. Kerro viestissäsi oma nimesi sekä merkitse viestiin -50%. Mariannen tavoitat marianne.laukkanen@clubhuuma.fi.Mikäli haluat laittaa asiakkuutesi tauolle lähetä kirjallinen taukohakemus osoitteeseen marianne.laukkanen@clubhuuma.fi, kerro viestissäsi oma nimesi ja merkitse viestiin TAUKO. 

Yhdessä selviämme tästä varmasti!

Hyvinvointikeskus Huuman tulevaisuuden puolesta, yrittäjät Mikko Paavola, Vesa Kaukiainen, Heidi Leppämäki sekä koko henkilökunta


Asiakas tiedote 16.3.2020

Hallitus antoi tänään suosituksen, jonka mukaan yli 10 henkilön kokoontumiset tulee välttää. Tästä syystä ryhmäliikuntatuntien kapasiteetteja on laskettu entisestään alkaen keskiviikkona 18.3. Kuntosalin puolella ei ole rajoituksia toistaiseksi. Nämä erityisjärjestelyt ovat voimassa 18.3.-13.4.2020. Mikäli ei toisin ilmoiteta. 

Olisimme toivoneet selkeitä ohjeita, jopa käskyjä hallitukselta. Tämän perusteella annetaan kuntosaleilla mahdollisuus jatkaa. Huomenna astuu voimaan valmiuslaki ja tällä hetkellä haluamme odottaa mitä se tulee tarkoittamaan ja toimenpiteet tehdään sitten sen perusteella. Toivomme nyt kärsivällisyyttä ja tiedotamme teitä heti kun tulee uutta tietoa ja mahdollisia uusia määräyksiä.

Haluamme kuitenkin tässä vaiheessa jo kertoa että tämä on yksi pahimmista skenaarioista mitä emme missään nimessä toivoneet, mutta olemme täysin samaa mieltä, että nyt täytyy ottaa kaikki keinot käyttöön jotta epidemia saadaan pysähtymään. Meidän osaltamme se tarkoittaa sitä, että joudumme lomauttamaan jo nyt osan henkilökuntaamme ja jos tulee käsky sulkea koko sali, joudumme lomauttamaan koko henkilökuntamme. Yksityisenä salina meillä ei ole isoja puskureita olemassa, joita voisimme hyödyntää, ja ainoa tulonlähde on tietenkin ollut asiakkuusmaksut. Tasavallan Presidenttiä lainataksemme ”Nyt on erityisen tärkeää tukea heitä, joiden työ on asiakaspalvelu, terveyden huollosta kauppojen henkilökuntaan. Asiakas on kyllä edelleen kuningas, mutta nyt siinä, että kantaa huolta palvelujen jatkuvuudesta ja ottaa sen huomioon asioidessaan.” -Sauli Niinistö

Kiinteät kulut pyörivät joka tapauksessa eikä vakuutusyhtiömme tai valtio korvaa todennäköisesti mitään. Ainoa toivomme tässä tilanteessa olette te, rakkaat asiakkaamme. Osa teistä ovat olleet asiakkaitamme jo lähes 15 vuotta ja osa liittyneet tässä kuussa. Monelle Huumasta on tullut kuin toinen koti ja varmasti kaikilla on mielettömän upeita kokemuksia ja muistoja Huumasta.

Tällä kirjeellä pyydämme teiltä seuraavanlaista apua. Olisi väärin pyytää maksamaan minkäänlaista asiakkuusmaksua, jos ei saisi mitään vastinetta rahoilleen. Siksi olemme laatineet teille vaihtoehtoja tilanteeseen että joutuisimme supistamaan toimintoja tai jopa sulkemaan salin.

Kerromme näistä vaihtoehdoista lisää heti kun saamme hallitukselta selkeämpiä ohjeita. Huomenna treenataan vielä sunnuntaisen tiedotteen mukaisesti. Näistä jo voimaan astuneista ohjeista ryhmäliikuntatuntien suhteen pääset katsomaan varausjärjestelmästämme.

Hyvinvointikeskus Huuma, Mikko Paavola, Vesa Kaukiainen ja Heidi Leppämäki sekä muu henkilökunta


Yrittäjän terveiset

Enpä olisi uskonut vielä pari viikkoa sitten joutuvani kirjoittamaan näin huolestuttavista asioista Huuman 10 vuotispäivänä. Tarkoitus oli viikon päästä juhlia Huuman synttäreitä sillä 10 vuotta on tänä päivänä mille tahansa yritykselle kova saavutus ja hatun noston arvoinen asia. Synttärit on tottakai nyt siirretty. 

Tilanteet muuttuvat ja sen mukaan on elettävä ja selviydyttävä. Rehellisesti kuitenkin sanon, että huoleni on kova. Yrittäjän näkökulmasta tietenkin kovin huoli on se, että joudummeko sulkemaan keskuksen kokonaan määrittelemättömäksi ajaksi ja lomauttamaan henkilökunnan. Kustannukset ovat silti suuret vaikka henkilökunta lomautettaisiin eikä vakuutukset tässä tilanteessa korvaa yhtään mitään.
Alkuvuodesta olemme vielä panostaneet todella paljon eri investointeihin ja uusia laitteita on tulossa lisää vielä lähiviikkoina. Jos olisi tilausvaiheessa tiennyt mitä on tulossa olisi monia investointeja tietenkin lykätty, hankinnat tehty osamaksulla ja tämä tarkoittaa jo pelkästään usean tuhannen euron lisäkuluja kuukaudessa.

Itseäni huolettaa yrittäjänä myös kaikki työntekijämme sekä tiloissamme toimivat yrittäjät ja heidän perheensä. 10 vuoden aikana joukostamme on muodostunut todella tiivis ja läheinen porukka, ammattitaitoisia ihmisiä joka tekevät työtään sydämellä ja ovat auttaneet asiakkaita pitämään huolta kunnostaan ja terveydestään sekä antaneet elämyksiä tuhansille kuntoilijoille. Monen elanto on kiinni Huumassa. Toivomme siis, että pysyt mukanamme tämän vaikean ajan yli.

Tällaisesta poikkeuksellisesta tilanteesta meillä kellään ei vielä ole aikaisempaa kokemusta. Näin ollen on uskottava viranomaisia ja pysyttävä varuillaan. Me emme kuitenkaan lähde panikoimaan ja toivon ettette tekään, koska se ei auta ketään. Toimimme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) antamien määräysten mukaisesti.

Tottakai toivon ja pyydän, että tuet niitä yrittäjiä joiden palveluista haluat pitää kiinni ja sellaisia yrityksiä joiden haluat jatkavan toimintaansa vielä tämän kaiken jälkeenkin. Kaikesta huolimatta pysytään positiivisina ja tuetaan toisiamme.

Kiitos jo etukäteen kaikille teille, jotka osoitatte tukenne tavalla tai toisella ja autatte meitä tämän haastavan ajan yli! Pidä hyvinvoinnistasi huolta ja me Huumalla haluamme olla jatkossakin sinulle paras kumppani siihen.

Mikko Paavola


Ystävänpäivä -viikon tarjoukset

Tarjoukset voimassa 10.-14.2.2020

 • Liity Huumaan 10.-14.2. aikavälillä ja saat ensimmäisen 4 viikkoa maksutonta kuntoiluaikaa (sopimuksen minimikesto 3kk) sekä personal trainerin saliopastuksen.
 • Muistathan Huuman jäsenenä suosittelijaedun kun tuot ystäväsi meille liittymään, saat -10€/4vkoa omasta jäsenmaksustasi niin kauan aikaa kun ystäväsi pysyy Huumassa.
 • Personal Training paketti 5h kahdelle hintaan 440€
 • Kahviosta smoothie 3€ (norm. 5€)
 • Pieni Hoitohuone kuumakivihieronnat (niska-hartia-selkä-käsivarret) 60min 60€ (norm. 45min/59€) ja 30min hoitoajalla vain 30€. Varaa nrosta: 044-774 9900 Muista myös lahjakortit!
 • Hair &Makeup Lounge Bravo kaksi tuotetta yhteishintaan 29€ (norm. 42/46€). Ripsien ja kulmien värjäys hintaan 19€ (norm. 25€)
 • FirstBeat hyvinvointimittauksen esittelyä aulassa perjantaina klo 9-11. Fysioterapeutti Tuomo Turunen / Klinik8
 • Hypoxi-jaksoista -50€ (ei koske ylläpitoa) voi yhdistää muihin alennuksiin
 • Fine Life Coaching ystävänpäivätarjous: Ole ystävä itsellesi ja varaa life coaching tutustumiskäynti 29€ (norm. 69€, sis. Alv 24%).Valmennuspaketti 4 x 60min 225€ (norm. 250€, sis. Alv 24%).Varaukset 040 506 4252/Henna

HUUMAN AVOIMET OVET

Tervetuloa tutustumaan Huuman valikoimaan ja palveluihin 8.-9.1. klo 8-19:30.

Tarjolla mm. luento ke 8.1. klo 18 tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisystä liikunnan avulla, luennoitsijana OMT fysioterapeutti Juha Hiltunen.

Inbody-kehonkoostumusmittauksia ilman ajanvarausta klo 8:30-19 molempina päivinä hintaan 15€ (norm. 35€) ja jäsenillemme hintaan 10€.

Tapaa personal trainer maksutta ke 8.1. klo 12-18 ja testaa liikkuvuutesi!

Tuote-esittelyjä, arvontaa sekä uusien palveluidemme esittelyä. Katso täältä ryhmäliikuntatuntien aikataulu https://extweb33.dlsoftware.com/index.php?func=la

UUSILLE TUTUSTUJILLE: Liity jäseneksemme Avoimien Ovien aikana ja treenaat helmikuun loppuun maksutta (minimikesto 3kk sopimus)!


Kevään 2020 Ryhmäliikunta-aikataulu julkaistu nettisivuille!

Kevään ryhmäliikunta-aikataulu tuo mukanaan kaikki vanhat suosikki-tuntinne sekä muutaman uutuden. Ryhmäliikunta-tutkimuksessa olitte toivonneet ohjattuja kuntosali-tunteja sekä Terveselkä-tuntia toiseen ajankohtaan. Olemme kuulleet toiveenne ja nyt nämä molemmat toiveet on toteutettu. Tsekkaa kevään aikataulu alla olevasta linkistä. https://www.clubhuuma.fi/wp-content/uploads/2019/10/lukujarjestys.pdf

Hyvää ja liikunnallista Uutta Vuotta!