.

KUNTOSALI

Huuma on viihtyisä kuntokeskus kaikenikäisille. Kuntosalillamme on laadukkaat ja nykyaikaiset  puitteet, aina aloittelijasta pidempään harrastaneille. Huuman kuntosalilla on neljä erinlaista liikunnallista osiota; lämmittely/venyttely, aloittelevan kuntoilijan osio, voimailupuoli sekä toiminnallinen puoli. Huuman kuntosali on auki 05-23.00 avainkortilla joka päivä.

Lämmittelypuolelta löytyy mm.  juoksumattoja, wattbikeja, crosstrainereita, porraskone sekä venyttelyalue. Aloittelevan kuntoilijan puolella on panostettu laadukkaisiin ja helppokäyttöisiin laitteisiin jotta kuntosaliharjoittelun aloittaminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Vapaapainopuoli on suunnattu jo vähän aikaa kuntosaliharjoittelua harrastaneille. Löydät meiltä nyt myös painonnostolavan sekä laadukkaat Roguen levytangot 20kg ja 10kg.
Voimailupuolelta löytyy kahvakuulia, puolapuut, wallball:it, TRX-narut ja paljon muuta.

Pukeutumistilat

Pukeutumistilat ovat siistit ja niissä on panostettu viihtyvyyteen. Pukeutumistiloissa on tilavat saunat ja suihkutilat sekä naisten puolella on myös infrapunasauna ja kampaushuone. Saunat ovat  hetivalmiita ja ovat aina päällä kuntosalin aukioloaikoina klo:  05-23.00.