LASTEN LIIKUNTA

Katso ajantasalla oleva lukujärjestys etusivultamme.

Lisätietoja heidi.hamstrom@clubhuuma.fi

Vauvajumppa                                                                                                    
Suunnattu äidille, isälle, kummille tai mummolle ja yli 3 kk vauvalle. Tunnilla yhdistyvät aikuisen liikunta ja vauvan mukanaolo. Lapsi pääsee nauttimaan musiikin tahdeista ja aikuisen läheisyydestä. Tunti antaa virikkeitä kehittyvälle lapselle ja vahvistaa aikuisen lihaksia vauvan painoa apuna käyttäen. Tunneilla keskitytään erityisesti synnyttäneiden äitien tärkeimpiin lihasryhmiin. Vauvajumpasta siirrytään taaperoryhmään kun lapsi aloittaa kävelyn. Hinta ei-jäsenille 5 €/kerta.

Taaperojumppa (Jatkuu syksyllä 2019)
1-3-vuotiaiden lasten jumppatunti yhdessä vanhempien, isovanhempien tai kummien kanssa. Tunnilla harjoitetaan perusliikunnan taitoja ja vietetään kivoja liikuntahetkiä yhdessä. Tunnilla leikitään erilaisia liikuntaleikkejä, kehitetään liikunnallisia taitoja sekä seikkaillaan temppuradalla. Tunti antaa virikkeitä sekä taaperoille että heidän vanhemmilleen. Hinta ei-jäsenille 5 €/kerta.

Lasten Huuma-jumppa
Lapsijumppa on leikki-ikäisten (3-6v.) jumppatunti, jossa tutustutaan erilaisiin liikuntamuotoihin ja kehitetään lapsen motorisia taitoja sekä perusliikunnan osaamista. Tunnilla leikitään erilaisia liikuntaleikkejä ja tutustutaan erilaisiin liikuntavälineisiin. Tunti vahvistaa lapsen motorista kehitystä ja kehontuntemusta sekä vahvistaa ja tukee kehittyvän lapsen lihaksistoa ja kehoa. Hinta ei-jäsenille 5€/kerta.