Personal Trainerit

Valmentajana olen sopivasti jämäkkä ja haastan Sinua riittävästi kehittyäksesi. Lupaan olla läsnä ja kuunnella. Valmennus näkemykseni on toimiva kokonaisuus – oikeanlainen liikunta, kivuton ja toimintakykyinen keho, laadukas uni, hyvä ravinto sekä riittävästi iloa ja nautintoa tuottavia asioita. Harjoituksissa keskitytään oikeaoppisiin tekniikoihin leppoisalla fiiliksellä ja huumorilla höystettynä.

Lilli Länsimies
Valmennuspalvelupäällikkö

etunimi.sukunimi@clubhuuma.fi
p. +358440488662

Juttuni on löytää Sinulle oikea tapa liikkua, syödä ja voida paremmin. On se sitten painonpudotus, kiinteytys tai lihasmassan rakentaminen tai elämäntavat kuntoon, niska-hartia jumit auki ja olo pirteäksi liikkeellä, ruoalla ja levolla. Totta vai Tarua? Tarun avulla Totta.

Taru Hostila
p. +358456080403
etunimi.sukunimi@fibacogroup.com

Työkseni autan ihmisiä pysymään kunnossa. Jos sinulla on vaivaa niskassa, selässä, olkapäässä.. Ota yhteyttä ja katsotaan miten sopivilla liikkeillä saadaan apua asiaan. Omasta kunnosta kannattaa huolehtia jo etukäteen, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä. Tavoitteenani on tehdä itseni tarpeettomaksi.

Laura Pulkkinen
yksilövalmentaja ryhmäliikunnanohjaaja, fysioterapeutti

etunimi.sukunimi@clubhuuma.fi
p. +358447092828

Jos tarvitset apua kuntoilun aloittamisessa tai olet jo kokenut treenaaja, mutta tarvitset uusia ideoita, autan Sinua mielelläni. Valmentajana olen vaativa rennolla persoonalla varustettuna. Liikkumisen tulee mielestäni olla sekä tehokasta että hauskaa!

Sonja Laitinen
yksilövalmentaja

etunimi.sukunimi@clubhuuma.fi
p. +358440488641

Haluan auttaa Sinua ja kehoasi voimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Keholle palautuminen ja huoltaminen on todella tärkeää ja hieronta on erittäin hyvä keino tähän. Monipuolisten hieronta- ja mobilisaatio- tekniikoiden lisäksi hoidan kehoa myös akupunktion avulla. 

Maria Vuorela
koulutettu hieroja

huumahieronta@gmail.com
p. +358440488620

Ohjauksessa on tärkeää, että treeni on laadukasta, intensiteetti on Sinulle sopivaa ja se tukee Sinun tavoitteitasi. Oli kyseessä painonpudotus, liikkuvuuden parantaminen tai sykettä kohottava harjoittelu löydämme varmasti yhdessä parhaan mahdollisen tien kohti parempaa oloa ja terveellisempää tulevaisuutta. Minulta saat tsemppiä ja opastusta ammattilaisen otteella. Hyvän olon tunne harjoittelusta on homman ydin - hiki virtaa ja hymy irtoaa.

Sakke Räsänen
yksilövalmentaja

etunimi.sukunimi@clubhuuma.fi
p. +35850355

Paneudun aina kokonais- valtaisesti Sinun hyvinvoinnin edistämiseen, olet sitten kuntoliikkuja tai tavoitteellinen urheilija. Lähtökohtana ovat aina yhdessä asetetut tavoitteet ja toiveet. Luodaan kokonaisuus, joka palvelee juuri Sinun tarpeitasi ja sopii elämäntilanteeseesi. Keskitytään liikkeiden oikeaoppiseen suoritustekniikkaan ja voit luottaa siihen, että tekemäni valinnat ovat aina perusteltuja.

Jenni Kokkonen
yksilövalmentaja

etunimi.sukunimi@fibacogroup.com
p. +358505629095

Liikunnanilo on iso osa hyvinvoinnin kokonaisuutta ja varsinkin tätä tunnetta haluan jakaa eteenpäin, jotta liikunta jäisi jokaiselle pysyväksi elämäntavaksi. Pystyn antamaan paljon, jos haluat korjata niska-hartia-selkä seudun vaivoja, muokata vartaloasi tai haastaa itseäsi tasapainottavalla toiminnallisella treenillä. 

Mira Rantavuo
yksilövalmentaja

etunimi.sukunimi@clubhuuma.fi
p. +358447097089

Tavoitteeni on saada Sinut haastamaan itsesi ja löytämään uusia puolia sekä tehoja itsestäsi. Liikkumisen tulee olla hauskaa, mutta samaan aikaan tarpeeksi haastavaa ja kehittävää. Kun jotain tehdään niin tehdään se kunnolla! Kuitenkin pieni pilke silmäkulmassa.

Anssi Heikkilä
yksilövalmentaja

etunimi.sukunimi@clubhuuma.fi