26.09.18

LASTEN HUUMA

Terveelliset elämäntavat, liikunta ja oikeanlainen ravinto. Tähän päälle mahdollisesti pienet lapset, työ, muut harrastukset, lapsen harrastukset, sosiaalinen elämä (mitä se on?), kotiaskareet, piha, omat vanhemmat tai muut sukulaiset jne…lista on loputon. Sitä kutsutaan elämäksi.
Hyvinvointikeskus Huuma pyrkii auttamaan sinua arjen suunnittelussa, innostamaan sinua kattavalla ryhmäliikuntavalikoimallaan sekä viihtyisällä kuntosalilla ja tarjoamaan sinulle hengähdyshetkiä elämän kiireiseen virtaan.

Suosittu maksuton jäsenetumme lapsiparkki tarjoaa noin kaksivuotiaasta lapsesta ylöspäin turvallista ja valvottua lasta viihdyttävää tekemistä vanhemman treenien ajaksi. Keskuksen ulkopuoliset pääsevät käyttämään lapsiparkkiamme 5€:n kertamaksulla per lapsi. Lapsiparkin vastaavana toimii aina ystävällinen ja ihana Henna Vättö. Tiimiin kuuluvat myös lapsirakkaat ja iloiset: Bianca, Meri, Oona, Milla, Viivi ja Sohvi. Useat ystävyyssuhteet on solmittu lapsiparkissa kävijöiden kesken, sekä myös siellä aikuisten ryhmäliikuntatunneilla. Mikäs sen mukavampaa nauttia vaikkapa aamupuuro Cafe Huumassa treenin jälkeen yhdessä, kun lapsilla ja aikuisila on seuraa.
Lapsiparkki palvelee Sinua:
Ma 16:45-20:00
Ti 8:30-11:15 ja 16:45-20:00
Ke 16:45-20:15
To 16:45-20:00
Pe 8:30-11 ja 16:40-20:15

Syksyn lukujärjestykseen toimme myös vaihtoehdon 3-6 -vuotiaan liikunnalliseen harrastukseen! Sunnuntaisin klo 17-17:45 Piccolossa Huuman hurmaava Maria Vuorela liikuttaa lapsia motoriikkaa ja kehonhallintaa kehittävällä iloisella liikunnalla. Vanhempi voi samaan aikaan treenata kuntosalilla, spinningissä tai vaikka vain käydä hoitamassa muita asioitaan Huuman ulkopuolella. Aikuinen jäsen voi varata lapselle paikan Huuma-jumpasta varausjärjestelmän kautta omalla nimellään. Huuma-jumppa on avoin myös keskuksen ulkopuolisille hintaan 5€ kerta. Tällöin varaus kannattaa tehdä soittamalla 045-125 3277 numeroon.

Pienemmät lapset nauttivat liikkumisesta yhdessä vanhemman tai isovanhemman kanssa Taaperojumpassa joka on suunnattu 1-3-vuotiaille lapsille ja pidetään maanantaisin Piccolossa klo 9:30-10:15. Taaperot saavat myös maksutta nauttia jäsenetuamme maksutonta aamupuuroa massun täyteen. Kahvilastamme löytyy myös syöttötuolit, mikro ruoan lämmitykseen sekä tuoreita hedelmiä ja juotavaa pikkunälkään.
Vauvajumppa on perheen pienimmille (3kk:sta ylöspäin) tarkoitettua iloista yhdessäoloa äidin kanssa liikkuen. Perjantaisin Piccolossa Vauvajumppa 3kk-1-vuotiaille 9:45-10:30. Vauvajumpassa toimitaan lapsen ehdoilla, jos nukuttaa niin vauva voi nukkua ja äiti nauttia liikunnasta.
Vauvajumppaan ja Taaperojumppaan pääsee aina myös ilman jäsenyyttä kertamaksulla 5€ kerta.

Isommat lapset (10-12v.) pääsevät kertamaksulla mukaan tietyille ryhmäliikuntatunneille (lukujärjestyksessä merkintä L ) ja HuumaJunior 12-15-vuotiaat liikkuvat edullisesti aikuisen mukana Huumalla.

Huuma toivottaa kaikki lapset ja lapsenmieliset mukaan liikkumaan!
Osallistu arvontaamme, ja jätä palautetta tai toiveita lasten Huumaa koskien.  Voit voittaa 25€ arvoisen lahjakortin palveluihimme. Käytämme näitä yhteystietoja vain arvonnan suorittamiseen ja poistamme yhteystiedot arvonnan jälkeen 8.10.2018.

Jättämällä yhteystiedot osallistut arvontaan ja voit antaa palautetta lasten palveluista Huumalla 🙂

Nimi

Sähköposti (pakollinen)

Aihe (pakollinen)

Viesti (pakollinen)