19.12.17

Kurkistus Kevään Ryhmäliikunta-aikatauluun

Kurkistus Kevään Ryhmäliikunta-aikatauluun

Olemme jälleen jännän äärellä kuten aina silloin kun uusi kausi on ovella ja uuden kauden ryhmäliikunta-aikataulu julkaistaan. Olemme syksyn aikana keräilleet asiakaspalautteita ja sen pohjalta rakentaneet kevään ryhmäliikuntakalenterin. Olemme myös silmä tarkkana seurailleet tilastoja, jotka myös ohjaavat tuntien sijoittelua kalenteriin.

Uutuutena tarjoamme teille Vatsa-Selkä-Pakara-tunnin sekä hieman lyhyemmän version BodyBalancesta ja BodyJamistä. Syksyllä taukoa pitäneet Grit, Toiminnallinen Kahvakuula ja Hiki&Polte ovat tehneet paluun ryhmäliikunta-kattaukseen. Sykeohjattujen spinningien tarjonta laajenee. Rasvanpolttospinningin lisäksi nyt myös Hiit-spinning on sykeohjattu!

Jo syksyllä kokeilimme vapauttaa tiettyjä tunteja lapsille. Tämä saa nyt keväällä jatkumoa ja tietyille tunneille saa ottaa 10 vuotta täyttäneen lapsen mukaan. Tiistai-illan BodyAttack, keskiviikko-illan Vatsa-Selkä-Pakara, torstai-illan BodyBalance sekä lauantaiaamun BodyStep-tunti ovat vanhempi-lapsi-tunteja ja ryhmäliikuntakalenterissa merkittynä L-kirjaimella. Lapselle voi varata paikan soittamalla vastaanottoon. Lapsen voi ottaa kerran maksutta kokeilemaan tunteja ja jatkossa mahdollisuus ostaa 10x kortti (40€) tai Junior-jäsenyys 40€/4vkoa (alkaen 12v).

Alta näet miltä ryhmäliikunta-aikataulu näyttää kevään osalta.

Tunnit ilmestyvät varattaviksi joulun jälkeen varausjärjestelmäämme.

Ihanaa joulunodotusta ja treeni-iloista uutta vuotta!