Asiakkuus Huumassa

Huumassa saat olla juuri sellainen kuin olet!  Tarjoamme erilaisia kuntoiluvaihtoehtoja elämän eri tilanteisiin, sekä tukea ja opastusta tarvittaessa. Asiakasneuvojamme auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle oikeanlaisen asiakkuuden.

Infoa ja tsemppiä

Järjestämme Huumassa asiakkaillemme Huuma Startti valmennusta, josta saat apua kuntoilun aloittamiseen sekä tietoa erilaisista ryhmäliikuntatunneistamme.  Luennolta saat myös tietoa liikkujan ravinnosta sekä tarvittaessa pienen potkun takamukselle, jos motivaatio on hukassa. Kaikille asiakkaillemme kuuluu myös veloitukseton saliopastus (n. 15min), jossa personal trainer tutustuttaa kuntosalin laitteisiin. Voit varata opastuksen vastaanotostamme.

Kysy asiakkuuksista: Marianne Laukkanen, asiakkuuspäällikkö 044-774 9900 tai etunimi.sukunimi@clubhuuma.fi

Hinnasto 2017

Club-asiakkuus: Ryhmäliikunnat & kuntosalin vapaa käyttö klo 05.00 – 23.00 joka päivä

Club kanta-asiakkuus 69€/4vk
Club opiskelija/eläkeläinen/perhehinta kanta-asiakkuus 59€/4vk (myös vanhempain- ja hoitovapaan ajan!)

Virkku-asiakkuus – Aamupäiväkortti, ryhmäliikunnat ja kuntosalin vapaa käyttö klo 05-16:00 joka päivä

Virkku kanta-asiakkuus 49€/4vk

Puntti-asiakkuus: – sinulle, joka haluat treenata ainoastaan kuntosalilla klo 05-23

Puntti 59 €/4 vk

Huuman Club- ja Puntti asiakkaana käytettävissäsi on myös PowerGym kuntosali Karhulassa, Haminassa ja Kouvolassa. Saat kulkukortin vastaanotostamme. Tutustu PowerGymiin tästä. 

Junior-jäsenyys

12-15v nuorelle, joka kuntoilee aikuisen jäsenen seurassa 40€/4 vk.

Suunnattu 12 – 15 v lapsille & nuorille. Lapsi/nuori treenaa aina aikuisen jäsenen seurassa/vastuulla. Jäsenyys on kuukausijäsenyys ja voidaan irtisanoa 1 kk irtisanomisajalla koska tahansa.

Huuma Junior jäsenelle on myös mahdollista hankkia oma henkilökohtainen kasvua tukeva liikuntasuunnitelma, joka toteutetaan yhdessä kuntosalivalmentajan kanssa. Liikuntasuunnitelmassa käydään läpi turvalliset liikeradat ja tekniikat. Henkilökohtaisen liikuntasuunnitelman/saliohjelman hinta 59€.

Starttipaketti 20€ (myynnissä rajoitetun ajan) sisältää kaiken, mitä tarvitset treenaamisen alkutaipaleelta lähtien. Starttipakettiin kuuluu oma avainlukko, drinkkilippu Protein Bariin, Inbody-kehonkoostumusmittaus analyyseineen sekä Huuman treenipullo. Starttipaketin saat omaksesi vastaanotostamme tai asiakasneuvojiltamme hintaan 20€ (arvo 51,40€).
Kertakäynti 15€
10 kerran kortti NYT 99€! (kysy seura-alennuksista!), voimassa 6kk ostohetkestä
Toiminnallinen kehonkartoitus 40€
Kuntosaliohjelma 59€

All inclusive- jäsenyys, sinulle joka treenaat tavoitteellisesti ja haluat tukea treeniäsi lisäravinteilla! Jäsenyyshintaan +20€/4vkoa ja saat max.3 juomaa per treenikerta Huumalla. Suomeksi sanottuna yksi treenilaturi, yksi treenijuoma ja yksi palautusjuoma. Kaikki laadukasta BioTechiä. Etu on henkilökohtainen. Kysy lisää vastaanotostamme!

Hypoxi tutustumiskonsultaatio 0€  (lue lisää Hypoxi -hoidosta täältä.)
Tervetuloa joukkoomme!