Asiakkuus Huumassa

Huumassa saat olla juuri sellainen kuin olet!  Tarjoamme erilaisia kuntoiluvaihtoehtoja elämän eri tilanteisiin, sekä tukea ja opastusta tarvittaessa. Asiakasneuvojamme auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle oikeanlaisen asiakkuuden.

Infoa ja tsemppiä

Järjestämme Huumassa asiakkaillemme Huuma Startti valmennusta, josta saat apua kuntoilun aloittamiseen sekä tietoa erilaisista ryhmäliikuntatunneistamme.  Luennolta saat myös tietoa liikkujan ravinnosta sekä tarvittaessa pienen potkun takamukselle, jos motivaatio on hukassa. Kaikille asiakkaillemme kuuluu myös veloitukseton saliopastus (n. 15min), jossa personal trainer tutustuttaa kuntosalin laitteisiin. Voit varata opastuksen vastaanotostamme.

Tapahtumien huumaa

Huumalaisuus on paljon muutakin kun treeniä. Me Huumassa haluamme tarjota asiakkaillemme myös ilahduttavia elämyksiä erilaisten tapahtumien muodossa. Huumassa vietetään syntymäpäiviä, supertreenitapahtumia, liikuntapäiviä ja koko perheen puuhapäiviä, sekä paljon muuta huumaavaa.

Kysy asiakkuuksista: Marianne Laukkanen, asiakkuuspäällikkö 044-774 9900 tai etunimi.sukunimi@clubhuuma.fi

Hinnasto 2017

Club-asiakkuus: Ryhmäliikunnat & kuntosalin vapaa käyttö klo 05.00 – 23.00 joka päivä

Club 12 kk kanta-asiakkuus 69€/4vk
Club 12 kk opiskelija/eläkeläinen/perhehinta  12kk kanta-asiakkuus 59€/4vk (myös vanhempain- ja hoitovapaan ajan!)
Club 1kk keskeytysturvalla 79€/4vk minimikesto 3 kk
Club 1 kk keskeytysturvalla opiskelija/eläkeläinen/perhehinta 69€/4vk minimikesto 3 kk (myös vanhempain- ja hoitovapaan ajan!)

Puntti-asiakkuus: – sinulle, joka haluat treenata ainoastaan kuntosalilla klo 05-23

Puntti 12 kk 59 €/4 vk
Puntti 1 kk keskeytysturvalla 69 €/4 vk (minimikesto 3 kk)

Virkku-asiakkuus – Aamupäiväkortti klo 05-16 joka päivä

Virkku 12 kk kanta-asiakkuus 49€/4vk
Virkku 1kk keskeytysturvalla 59€/4vk (minimikesto 3kk)

Huuman Club- ja Puntti asiakkaana käytettävissäsi on myös PowerGym kuntosali Karhulassa, Haminassa ja Kouvolassa. Saat kulkukortin vastaanotostamme. Tutustu PowerGymiin tästä. 

Junior-jäsenyys

12-14v nuorelle, joka kuntoilee aikuisen jäsenen seurassa 40€/4 vk.

Suunnattu 12 – 14 v lapsille & nuorille. Lapsi/nuori treenaa aina aikuisen jäsenen seurassa. Jäsenyys on kuukausijäsenyys ja voidaan irtisanoa 1 kk irtisanomisajalla koska tahansa.

Huuma Junior jäsenelle on myös mahdollista hankkia oma henkilökohtainen kasvua tukeva liikuntasuunnitelma, joka toteutetaan yhdessä kuntosalivalmentajan kanssa. Henkilökohtaisen liikuntasuunnitelman/saliohjelman hinta 59€.

Starttipaketti 20€ (myynnissä rajoitetun ajan) sisältää kaiken, mitä tarvitset treenaamisen alkutaipaleelta lähtien. Starttipakettiin kuuluu oma avainlukko, drinkkilippu Protein Bariin, Inbody-kehonkoostumusmittaus analyyseineen sekä Huuman treenipullo. Starttipaketin saat omaksesi vastaanotostamme tai asiakasneuvojiltamme hintaan 20€ (arvo 51,40€).
Kertakäynti 15€
10 kerran kortti 120 € (kysy seura-alennuksista!), voimassa 6kk ostohetkestä
Toiminnallinen kehonkartoitus 40€
Kuntosaliohjelma 59€

Kysy myös yksilövalmennuksista!

Hypoxi tutustumiskonsultaatio 0€  (lue lisää Hypoxi -hoidosta täältä.)
Tervetuloa joukkoomme!